nie_problem Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Tu proszę przedstawiać efekty swojej pracy w postaci fotek/opisów/filmów ... pełna dowolność pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Witam! Spodziewamy się "zaniebawem" kolejnej paczki ze skórami. Chciałbym w tym miejscu jednak nieśmiało zapytać czy z dotychczas rozdanych coś fajnego udało się zrobić? Ciekawość mnie zżera ... Nie ukrywam również, że cała akcja kosztuje nas trochę zachodu - chcielibyśmy mieć pewność, że jest sens i komuś w ten sposób pomagamy. Jeżeli sensu nie ma - również prosimy o sygnał. Przemyślimy temat. Fotorelacje i motywacja do wdrażania tego typu akcji zatem mile widziane pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 No coś nam zacichli skórotwórcy . Chwalić się - ale juści Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Leathers Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Się pochwalę jak dostanę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Nie udawaj nieroba - dobrze wiemy, że ciągle działasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koifishleather Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Pomarańczowy podkład pochodzi z paczuszki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 18, 2012 Author Report Share Posted March 18, 2012 Dzięki Pięknie wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Trochę trwało, ale zrobiłem pasek z Kilemanowej cienkiej czarnej skórki. Nietypowy i do nietypowego zegarka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Lubię niestandardowe rozwiązania - Bardzo fajna praca. Gratulacje i podzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Znowu rewelacyjnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koifishleather Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Pyton z paczuszki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Fajneeeeee i świetne fotki. Lubię takie aranżacje Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 WoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koifishleather Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Czerwona skórka od pana Jana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Rewela ! Ale ząbki to nie twoje raczej co ? Klimat i na czasie Kurcze mamy maskotkę na święta - forumowe jajo Nazwałeś je jakoś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 8, 2012 Author Report Share Posted April 8, 2012 jajo bajo extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Czekam na pacjenta, czyli zegarek, wtedy ruszę. Po cichu liczę, że będzie koło poniedziałku wtorku, to pewnie niedługo później by się coś pokazało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Jest pacjent, ciut mu zeszło, żeby do mnie trafić. Dziś wieczorem zaczynam, żeby nie być gołosłownym! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 7, 2013 Author Report Share Posted March 7, 2013 Zegar zacny. Zapowiada się bardzo ciekawie P.S. Przypominamy pozostałym uczestnikom akcji, którzy zadeklarowali się do zaprezentowania swoich prac o "zaległościach w zobowiązaniach" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ele Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 (edited) Sandały zrobione między innymi ze skórek od Pana Kielmana. Edited March 8, 2013 by Ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 (edited) Heh, fajne, lajtowo-letnie U mnie też ogarnięte, nie jestem do końca zadowolony, będzie evo 2. A na ten czas... W paczuszce wygrzebałem między innymi takie kawałki: Szast-prast, nożyk linijeczka, klej młoteczek bla bla bla, mamy bazę W tle inne produkta Dziurkujemy wszystkie potrzebne dziurki, jak kto lubi, jak kto chce: Na to punca, co by w świecie wiedzieli Nie mogło zabraknąć Multirenowacji, niestety (albo stety) na próbce skórka ciut mniej wpiła tłuszczu i mniej ściemniałą, na pasku ciut za dużo. Z czasem, zblaknie. Szyjemy, tutaj akurat dość delikatną nicią, w evo 2 będzie inna. Zakładamy klamereczkę jedną drugą i wuala: Paskujemy pacjenta, w miarę pasi. Poczekamy kilka dni jak zjaśnieje i będzie lepiej. W sumie, bułka z masłem Edited March 9, 2013 by nick555 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 9, 2013 Author Report Share Posted March 9, 2013 Dzięki za relację. Jak zwykle ze smakiem te Twoje paski, aż chce się spróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ArturM Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Tak sobie oglądałem te rozdawanie skórek, był link do tego postu... oglądam, a tu nick555 umieścił zdjęcia swojego paska No i ciach, zainspirował mnie do zarejestrowania. Sporo świetnych rzeczy tu robicie! Brawo. Pomysł realizowany z pracownią Kielman to bardzo fajna idea, dobra dla początkujących jak ja. Bardzo inspiruje do działania! Serdecznie pozdrawiam wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 17, 2013 Author Report Share Posted March 17, 2013 I o to chodzi Mam trochę opory przed wysyłaniem skór nowym Forumowiczom, bo wielu nie wywiązało się z obietnicy - wzięli i nie pochwalili się Ale jeżeli jesteś zainteresowany, dopisz się do listy oczekujących ... pomyślę jeszcze, jak by tu nieco mocniej zobowiązywać do dotrzymywania obietnic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 I o to chodzi Mam trochę opory przed wysyłaniem skór nowym Forumowiczom, bo wielu nie wywiązało się z obietnicy - wzięli i nie pochwalili się Ale jeżeli jesteś zainteresowany, dopisz się do listy oczekujących ... pomyślę jeszcze, jak by tu nieco mocniej zobowiązywać do dotrzymywania obietnic moim zdaniem wylkuczenie z innych akcji i konkursów to jedyny sposób w który można egzekwować zobowiązania forumowiczów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts