Jump to content

Efekty prac na "kielmanowskich skórach" - fotorelacje

Recommended Posts

• 3 months later...

Witam!

Spodziewamy się "zaniebawem" kolejnej paczki ze skórami.

Chciałbym w tym miejscu jednak nieśmiało zapytać czy z dotychczas rozdanych coś fajnego udało się zrobić?

Ciekawość mnie zżera ... :)

Nie ukrywam również, że cała akcja kosztuje nas trochę zachodu - chcielibyśmy mieć pewność, że jest sens i komuś w ten sposób pomagamy.

Jeżeli sensu nie ma - również prosimy o sygnał. Przemyślimy temat.

Fotorelacje i motywacja do wdrażania tego typu akcji zatem mile widziane :)

pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

Heh, fajne, lajtowo-letnie :)

U mnie też ogarnięte, nie jestem do końca zadowolony, będzie evo 2.

A na ten czas...

W paczuszce wygrzebałem między innymi takie kawałki:

img_5910.jpg

img_5911.jpg

Szast-prast, nożyk linijeczka, klej młoteczek bla bla bla, mamy bazę :) W tle inne produkta

img_5913.jpg

Dziurkujemy wszystkie potrzebne dziurki, jak kto lubi, jak kto chce:

img_5914.jpg

Na to punca, co by w świecie wiedzieli :p

img_5915.jpg

Nie mogło zabraknąć Multirenowacji, niestety (albo stety) na próbce skórka ciut mniej wpiła tłuszczu i mniej ściemniałą, na pasku ciut za dużo. Z czasem, zblaknie.

img_5916.jpg

Szyjemy, tutaj akurat dość delikatną nicią, w evo 2 będzie inna. Zakładamy klamereczkę jedną drugą i wuala:

img_5917.jpg

img_5921.jpg

Paskujemy pacjenta, w miarę pasi. Poczekamy kilka dni jak zjaśnieje i będzie lepiej. W sumie, bułka z masłem :p

img_5924.jpg

img_5922.jpg

Edited by nick555
  • Like 1

Guest ArturM

Tak sobie oglądałem te rozdawanie skórek, był link do tego postu... oglądam, a tu nick555 umieścił zdjęcia swojego paska :) No i ciach, zainspirował mnie do zarejestrowania. Sporo świetnych rzeczy tu robicie! Brawo. Pomysł realizowany z pracownią Kielman to bardzo fajna idea, dobra dla początkujących jak ja. Bardzo inspiruje do działania! Serdecznie pozdrawiam wszystkich.

I o to chodzi :)

Mam trochę opory przed wysyłaniem skór nowym Forumowiczom, bo wielu nie wywiązało się z obietnicy - wzięli i nie pochwalili się :(

Ale jeżeli jesteś zainteresowany, dopisz się do listy oczekujących ... pomyślę jeszcze, jak by tu nieco mocniej zobowiązywać do dotrzymywania obietnic :)

I o to chodzi :)

Mam trochę opory przed wysyłaniem skór nowym Forumowiczom, bo wielu nie wywiązało się z obietnicy - wzięli i nie pochwalili się :(

Ale jeżeli jesteś zainteresowany, dopisz się do listy oczekujących ... pomyślę jeszcze, jak by tu nieco mocniej zobowiązywać do dotrzymywania obietnic :)

moim zdaniem wylkuczenie z innych akcji i konkursów to jedyny sposób w który można egzekwować zobowiązania forumowiczów