veer-singh Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 poniżej kilka zdjęć toreb robionych przeze mnie na zamówienie mam nadzieję, że nie będzie to odebrane jako niewiadomo jak straszna reklama, ale robię to, lubię to, to i się pochwalę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomHagen Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Super! Czym szyjesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Jest potencjał! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 No, całkiem fajne te torebki. Chociaż sam nie noszę to i mnie i mojej żonie do gustu przypadło to czerwono czarne "wiaderko" i ostatni "naleśnik" jeśli tylko byłby czarno czerwony. A za tę reklamę masz punkt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 "Wiaderko" zaiste w dechę, ale model "naleśnik" i po mojej stronie monitora wymiata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted August 29, 2013 Author Report Share Posted August 29, 2013 TomHagen szyję na płaskim singerze i na łaciarce claes czasem cośtam ręcznie wydziergam, jak trzeba, ale to rzadko makowiec wiaderko się nazywa potocznie "studnia" także blisko byłeś tą akurat szyłem z nudów w przerwie między zleceniami, ale później jakoś poszła w świat no i dziękuje wszystkim za opinie jak coś się urodzi nowego to wrzucę jest teraz w planach chanelka dla żonki mojej, to może jak mi sie nie zapomni zdjęć zrobić, to całą relację wrzuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 No to kolego pojechałeś po bandzie . Prosimy o PW *(w sensie admini ) No jedno mnie zastanawia ... Czemu grasz na gitarze w wannie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 7, 2013 Author Report Share Posted September 7, 2013 gdzie w wannie? nad wodą siedziałem gdzie Ty tam wanne widzisz ? a czemu po bandzie ? soś nie w posząthu? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Żeby każdy robił tu taki dym na dzień dobry - życzył bym sobie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 7, 2013 Author Report Share Posted September 7, 2013 ale w sensie że to dobrze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 yhy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 7, 2013 Author Report Share Posted September 7, 2013 Żeby każdy robił tu taki dym na dzień dobry - życzył bym sobie to się cieszę i dzisiaj jeszcze trochę podymię, tylko zdjęcia później zgram... ale już w innym dziale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 I tak dostaniesz swój dział . Dawaj dawaj te foty - nie krępuj się wcale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 8, 2013 Author Report Share Posted September 8, 2013 nie ukrywam, że nie będę oponował tylko muszę parę rzeczy poukładac i dam Wam znac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krit6 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Nie dość że młody, to jeszcze zdolny. Tylko pozazdrościć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalpel Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 veer- singh jesteś mistrz! Pieknie Ci to wychodzi. Już wiem do kogo sie zgłoszę w kwestii praktycznej nauki wszywania podszewek Jestem pod wrażeniem i to mega pozytywnym! Z jakich skór głównie korzystasz? Zresztą... pewnie przegadamy niejeden wieczór na PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 witam i przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, ale mi się firma otwarła w zeszłym tygodniu i kupe roboty miałem z ogarnieciem wszystkiego (niedługo pierwsze efekty działalności będę na forum ) Z jakich skór głównie korzystasz? Zresztą Skalpel, szczerze powiem że nie za bardzo znam się jeszcze na rodzajach skór, ale te torby jestem pewien że robiłem z bydlęcych skórek. Jeszcze nie miałem wtedy swojej działalności, więc między pracą dłubałem coś w zakładzie szewskim ojca gdzie pracowałem, on ma sporo kolegów którzy skądś biorą skóry i sprzedają póżniej gdzieśtam... czasem mu więc jakieś prezenty przynosili "za flaszkę". a to metr a to dwa, a to cztery............................. no i leżało to czasem u nas po pare miesięcy nie używane, to co sie miało marnować... a po kilku torbach to, może i to tupet mój był, stwierdziłem, że zaczne wystawiac na allegro, więc już kupowałem skóry w hurtowniach w Radomiu (tak, wihm że to dziadostwo jest i strasznie drogo mają, ale się nie znałem na cenach jeszcze) nowe i z tych sobie dziergałem... a teraz się zaopatruje w Łodzi u państwa Kunce w hurtowni SKÓKAR i tam chyba zostanę juz po wsze czasy, tam juz jest wszystko, bydlęce, owcze, kozie, końskie z włosiem, świnki, futerka różne, i chyba strusia tez mają zawsze w kilku odmianach, spory wybór i fajne ceny, więc teraz już ze wszystkiego bede robił co mi sie spodoba aktualnie jestem w trakcie shopperki ze wstawkami z zebry ale mało zdjęć mam jeszcze to se jeszcze chwile poczekacie na efekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts