kwinto Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Temat dedykowany naszym klientom, wiadomo że nie da się być w zakładzie przez 22h/dobę, dlatego postanowiłem założyć ten temat, tu każdy z naszych klientów może dokona wpisu co powinniśmy poprawić, napisać naganę lub pochwale, ale nade wszystko będziemy wdzięczni za sugestie dotyczące tego jakie usługi, produkty jeszcze chętnie by widzieli w naszym zakładzie. Każdy wpis będzie skrupulatnie analizowany. ZAPRASZAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Byłem zakupić kremiszcze do butów. -obsługa, której chce się chcieć -jak na zakład szewski to jakoś dziwnie - nie ma bajzla -nie śmierdzi na kilometr butaprenem - trudno znaleźć Uwaga, na stacji jest jeszcze inny szewc. Właściwego szukamy wypatrując masy kosmetyków Tarrago/Saphir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Haha namierzają gościa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 No bardzo ładnie. Już wiadomo po czym poznać Dobrego Szewca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Dziękuję za miłe słowo, mam nadzieje że brak bałaganu i zapachu nie odstrasza , jesteśmy w europie więc się staramy by nie odstawać z produktami również Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 No właśnie - "miłe słowo" ... To miała być księga skarg i zażaleń! Czekamy na klienta, który zrobi konkretną jazdę Jakieś takie normalne relacje Klient - Szewc: Albo Szewc - Klient: ... hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Nie bój Kwinto ... Wpadniemy kiedyś z odsieczą ... Zrobi się mały "Potop" będą się walały puszki jak na polu bitwy Będzie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted April 17, 2013 Author Report Share Posted April 17, 2013 chyba macie rację, zwalniam sprzątaczkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Kwinto poratował moje zimowe buty (biorąc pod uwagę przebieg pała dla firmy Bata) zelując obcasy.Czas naprawy: bdb z dnia na dzieńestetyka naprawy: bdb, nic nie jest ubabranewytrzymałość: to się z czasem zobaczy cena: myślę, że uczciwa Uwagi: zelówka obcasa z napisem Dunlop jest dosyć śliska Wnioski: lesty do podzelowania, wojasy do pozdelowania, lesty zimowe do pozdelowania i wzmocnienia pięt, imezy zimowe - wymiana podeszwy, temat "artystyczny", wojasy - wymiana podeszwy ale mniej artystyczna nie wiem czy nieść na raz czy partiami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Do wora i hurtem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted April 11, 2014 Author Report Share Posted April 11, 2014 zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 @kwinto! Jak klientowi "nie pasuje" Dunlop może jakieś od Michelin'a? Najbardziej jednak należy promować rodzime, bo co Nasze i tak zawsze będzie najlepsze... więc Dębica Frigo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maylo Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Potwierdzam opinię G Kwinto poratował moje zimowe buty (biorąc pod uwagę przebieg pała dla firmy Bata) zelując obcasy.Czas naprawy: bdb z dnia na dzieńestetyka naprawy: bdb, nic nie jest ubabranewytrzymałość: to się z czasem zobaczy cena: myślę, że uczciwa Uwagi: zelówka obcasa z napisem Dunlop jest dosyć śliska Wnioski: lesty do podzelowania, wojasy do pozdelowania, lesty zimowe do pozdelowania i wzmocnienia pięt, imezy zimowe - wymiana podeszwy, temat "artystyczny", wojasy - wymiana podeszwy ale mniej artystyczna nie wiem czy nieść na raz czy partiami? Potwierdzam opinie. Ostatnio oddałem swoje zimowe buty na ten zabieg. Wymiana bardzo szybka - na następny dzień, ale zelówka pioruńsko śliska (była opcja tańsza i droższa do wyboru, wziąłem droższą). W suche dni na asfalcie/chodniku jest ok, ale chodząc po sklepie czy galerii handlowej trzeba uważać, żeby się nie przewrócić. W deszczowy dzień buty po wymianie założyłem tylko raz i więcej nie zamierzam. Na plus pomoc pracownika przy wyborze odpowiedniego koloru kremu Tarrago do pokrycia zarysowań na licówce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 Witam, dzięki za opinię, dodam tylko że jest specjalna zelówka na płytki. Następnym razem proszę zaznaczyć że ma być zelówka na płytki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Jesteście/będziecie gdzieś dostępni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Z tego, co obiło mi się o ucho Kwinto zamknął kramik i wyjechał, ale nie jestem pewien czy to nie plotka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts