Guest 3BUTY Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Jakie wybrać buty eleganckie dla dziecka? Czy macie jakieś sprawdzone butiki z takimi butami lub sklepy? Chodzi mi o jakościowo dobre i cenowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Może coś od Kickers ? http://www.wbutach.pl/topic/1283-buty-dla-dzieci-ciekawe-godne-polecenia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Dla dziewczynek mysle, że nie ma problemu znaleźc jakies male "lakierki" albo pantofelki i to w dośc niskich cenach. Dodatkowo myślę, że jak mają być ro bucki na jeden raz, zakładane na zasadzie że idzie się "na urodziny cioci" to już dodatkwo nie ma co szaleć z cenami. Jeden skok do CCC czy innego "dajśmana" i sprawa załatwiona. Za 5-60 spokojnie kupisz i to takie, że wstydu nie ma:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 No dla mnie to zdecydowanie skarpety w sandałach nie leżą Ale zerknij na cytat z tego posta: http://www.wbutach.pl/topic/1274-buty-do-golfa-do-gry-w-golfa-oczywiscie/#entry9621 Nie wiem co o tym myśleć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marakesch Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Zobacz na przykład na jeden z modeli ecco dla dzieci. np. girls imagine, cena w okolicach 260 złotych. Prędzej wyrośnie, niż zniszczy. Chciałem wkleić foto, ale zamiast skopiować, to mi sie powiększa, więc musisz znaleźć sobie sam. Modne dziewczęce buty z pełnoziarnistej skóry Oddychająca skórzana wyściółka pomaga utrzymać stopy chłodne i komfortowe przez cały dzień. Wyjmowana skórzana wkładka wyposażona w ECCO Comfort Fibre System dla optymalnej higieny i komfortu Trwała i elastyczna podeszwa zapewnia długotrwałość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Jakie wybrać buty eleganckie dla dziecka? Czy macie jakieś sprawdzone butiki z takimi butami lub sklepy? Chodzi mi o jakościowo dobre i cenowo. Pytanie zasadnicze jak często, dziecko będzie miało takie butki na nogach. Jeśli główną przesłanka zakupu jest jakaś ważna impreza i potem długo, długo nic to każdy but, który nie będzie za mały i będzie akceptowalny wzorniczo się nadaje. Jeśli okazji jest dużo i buty będą często noszone to warto zastanowić się nad czym ciekawszym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts