piotr-cz Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Pochwa z centralnym szwem. Skóra barwiona i woskowana Czerwony księżyc - wstawka z zamszu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 No sam nie wiem co powiedzieć ? Bo i pochew ciekawy i nóż do popularnych obecnie nie należy . Konstrukcja pochwy pozwala obustronnie wkładać nóż czy mam tylko takie wrażenie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr-cz Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 Konstrukcja pochwy pozwala obustronnie wkładać nóż ... ? Dokładnie tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Dokładnie tak. No kurczę, AXE316 jednak coś tam kuma, a myślałem, że ściemnia haha Mnie ujęła wstawka z zamszu zwłaszcza. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Nóż wygląda cherlano ale węgla to mu chyba nie brakuje Świadomie pod iskrzenie ? Nie wiem ja bym tak działał - sporo klepania było Ja się tam znam słabo - są spece na knives - mi się tylko coś albo podoba albo nie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts