Karola zdw Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Dzień dobry Proszę o opinie nt. środka do rozciągania skóry -saphir BDC show EZC lub show stretch? kupilam przepiękne długie kozaki ale ich cholewka zatrzymuje się na kolanie;( ( odchudzanie i fitness już wdrożyłam;) potrzebne dodatkowe max 5 cm dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 Chciałem Ci wkleić link do recenzji z innego forum, ale nie mogę tego odnaleźć Środek jest bardzo dobry, ale 5cm to dość sporo. Nie potrafię w 100% stwierdzić czy podoła. Gdyby nie, to zawsze jest opcja SZEWC. On przy pomocy narzędzi na pewno da radę Z odchudzaniem daj spokój. Ostatnie takie chudziny snują się po ulicach, że już ciężko odróżnić je od chłopaków W złym kierunku to zmierza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 W dniu 9.11.2020 o 13:00, Karola zdw napisał: Dzień dobry Proszę o opinie nt. środka do rozciągania skóry -saphir BDC show EZC lub show stretch? kupilam przepiękne długie kozaki ale ich cholewka zatrzymuje się na kolanie;( ( odchudzanie i fitness już wdrożyłam;) potrzebne dodatkowe max 5 cm dziekuje Polecam rozciągacz SHOEBOYS lub Saphir. Na SHOEBOYS robiłem rzeczy przedziwne i zawsze był skuteczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted February 23 Report Share Posted February 23 W dniu 9.11.2020 o 13:00, Karola zdw napisał: Dzień dobry Proszę o opinie nt. środka do rozciągania skóry -saphir BDC show EZC lub show stretch? kupilam przepiękne długie kozaki ale ich cholewka zatrzymuje się na kolanie;( ( odchudzanie i fitness już wdrożyłam;) potrzebne dodatkowe max 5 cm dziekuje Nie wiem jak sprawdza się tu środki do rozciągania Saphir. Ponoć bardzo dobrze. Ja przez lata używałem rozciągać Shoeboys. Potrafił punktowo i trwałe rozciągać but o rozmiar w ciągu kilkunastu minut. Aplikujesz w miejsce ucisku i chodzisz kilkanaście minut. Jeśli jest skóra naturalna to się dopasuje do nogi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts