Nikator Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 (edited) Witam. Ponieważ nie mogłem dodać tego tematu do forum Ogłoszenia i Oferty, dodaję tutaj. Niestety przyszło mi zmienić rodzaj pracy, dlatego chętnie sprzedam cały swój warsztat. Mogę też sprzedać poszczególne maszyny. Mogę przyuczyć do zawodu. Zakład mieści się w Ełku, ul. Armii Krajowej 26/07, centrum handlowe Bazar. Więcej informacji na temat możliwych zarobków i przyszłości tego zakładu udzielę telefonicznie. Jeśli chodzi o miejsce, to właściciele lokalu chętnie przedłużą wynajem. SPRZEDAM:- Kombajn szewski Frobana (Frez, stożek, bączek, 2 koła ścierne, 4 pucerki, szczotka do wyciągania kleju oraz kółko do polerowania skórzanych podeszw, Frez rewolwerowy do zelówek) - Prasa szewska, olejowa + żelazka do zelówek i fleków - Rozciągarka do butów - Maszyna do szycia skór Łucznik - Maszyna do szycia Singer, łaciarka- Szlifierka kamienna, szlifierka do szpilek, prasa reczna - Meble: biurko, regały, lada - Materiały i narzędzia potrzebne do pracy Więcej o mojej pracy i naprawach dowiesz się na moim Facebooku: https://facebook.com/zakladszewskielkZachęcam do kontaktu, serdecznie polecam! Telefon: 530 422 195 Edited April 28, 2017 by Nikator Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Dnia 28.04.2017 o 22:00, Nikator napisał: Ponieważ nie mogłem dodać tego tematu do forum Ogłoszenia i Oferty Wątek przeniesiony do właściwego działu. Czy możesz napisać coś więcej o problemie, o którym wspomniałeś? Dlaczego nie mogłeś stworzyć wątku w tym dziale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikator Posted May 10, 2017 Author Report Share Posted May 10, 2017 A oto zdjęcia rozciągarki do sprzedania. Cena: 600zl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikator Posted April 18, 2018 Author Report Share Posted April 18, 2018 Temat do zamknięcia. Wszystko sprzedane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts