qbeq Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Witajcie Dziś oglądałem w telewizji śniadaniowej dziewczyny z firmy woshwosh które dają butom drugie życie, wszystko ekstra fajnie ale... trafiłem na zdjęcie wykruszonej podeszwy. Byłem przekonany ze takiej naprawy skutecznie i trwale nie da się wykonać, chociażby dlatego że materiał zwyczajnie nie jest dobrym "fundamentem" dla uzupełnienia. Dlatego pytam się was o wasze zdanie, czym to mogło być uzupełnione? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Widziałem sporo dobrych realizacji od WoshWosh, ale takie ubytki uzupełnić? Mam poważne wątpliwości. Prędzej obstawiałbym wymianę spodów ... ? Może w ekipie jest dobry majster, który takie cuda czyni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbeq Posted September 21, 2015 Author Report Share Posted September 21, 2015 Właśnie podobna dyskusja była już na forum i też była ta kwestia z wymianą poddana, ale takich spodów nie znajdzie się w handlu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojciech Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 (edited) ja bym obstawiał stryrogum bo widzialem goscia ktory robil sam swoje sneakersy wlanie na styrogumie i wyglądało to naprawde za[beeep]iscie.ale dziwne bo tam nie widać łączenia nigdzie z częścią gdzie jest system.więc czekam z wami na rozwiązanie zagadki Edited September 21, 2015 by Wojciech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Trzeba uderzyć do dziewczyn i zapytać u źródła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Witajcie Dziś oglądałem w telewizji śniadaniowej dziewczyny z firmy woshwosh które dają butom drugie życie, wszystko ekstra fajnie ale... trafiłem na zdjęcie wykruszonej podeszwy. Byłem przekonany ze takiej naprawy skutecznie i trwale nie da się wykonać, chociażby dlatego że materiał zwyczajnie nie jest dobrym "fundamentem" dla uzupełnienia. Dlatego pytam się was o wasze zdanie, czym to mogło być uzupełnione? Może jest patent, o którym nie wiemy. Odtworzyć takie ubytki bez wymiany spodów "uzbrojonych" w system AIR. Sam jestem ciekawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 To chyba jednak są przeszczepy całych spodów. Tu przykłady od innej firmy "Obuwnik": https://www.facebook.com/ObuwnikAG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts