Abraham Leatherwork Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Projektuje i wykonuje na zamówienie skórzane torby, portfele itp. Poniżej zdjęcia kilku produktów, które zrobiłem. Wszystko szyję ręcznie, bez użycia maszyny z naturalnego juchtu bydlęcego 2,5mm. Okucia od Pery. Są to pojedyncze egzemplarze dostosowane do wymagań klienta, a nie produkt hurtowy. Co o tym myślicie? ] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Bardzo ciekawe. Czy to już biznes czy cały czas hobby i pasja, a przy okazji parę PLN na rozwój? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 jestem pod wrażeniem ! A jak w środku są wykończone teczki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abraham Leatherwork Posted May 26, 2013 Author Report Share Posted May 26, 2013 Bardzo ciekawe. Czy to już biznes czy cały czas hobby i pasja, a przy okazji parę PLN na rozwój? Właściwie początek biznesu. Jestem na etapie otwierania firmy. jestem pod wrażeniem ! A jak w środku są wykończone teczki? Torby w środku zazwyczaj podszywam świńską futrówką. Więcej zdjęć można zobaczyć pod tymi linkami: https://www.facebook...3713163?fref=ts http://imageshack.co...diusz.iwanski.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Robić takie torby i wrażenie zarazem to już sztuka . Nie_problem weź mi wydłubaj taką ładną co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Pochwalił byś się tym warsztatem bo na FB wygląda naprawdę fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Świetna robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abraham Leatherwork Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 Dziękuje za pochwały! Kilka fotek ostatnich produktów: Skóra blankowa w kolorze koniakowym 1,7mm, podszewka ze skóry zamszowej, biała nitka, prosty organizer. Handbag: Skóra blankowa 1,7mm i futrówka świńska w kolorze czekoladowym, sprzączki mosiężne. Szydełko, igła i kilka długich wieczorów Tak wygląda warsztacik. Skromnie, na razie wystarcza No i na koniec tutorial jak powstała ostatnia torba: http://leatherwork.pl/forum/viewtopic.php?f=24&t=2941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Ech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Nooooo, to właśnie lubię. Więcej "work in progres". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts