Guest art Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Jakie rajstopy wydają się wam najseksowniejsze? Czy macie swój ulubiony typ, kolor, firmę? Co sprawia, że na widok kobiecych nóg w rajstopach męźczyźni nie mogą się im oprzeć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marakesch Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Wiesz, rajstopy, że ujmę to żartobliwie, to sprawa wtórna, ważne na jakich nogacj leżą. jak będą brzydkie, zawsze je można zdjąć:-) natomiast z brzydkimi nogami wiele się zrobić nie da, no może założyć spodnie. Generalnie jest teraz tyle wzorów, kolorów, fasonów, że ciężko to chyba nawet samym paniom objąć rozumiem i zakupami. Osobiście nie podobają mi sie rajstopy cieliste, chyba źle kojarzą mi się z komuną, bo wtedy - jeśli w ogóle - dostepne były w handlu paskudnej jakości cieliste rajstopy. Czarne są zawsze na miejscu i zawsze eleganckie, trochę lycry, bardziej odważny wzór i są też sexy. Kobietom jest łatwiej:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 3BUTY Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 To rzecz gustu,ale chyba chodzi o to aby ogólnie dobrze się czuć,a jeżeli mnogi sa zgrabne,to każdy wzór będzie sexi,nie ma innej opcji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Mi osobiście najbardziej podobają się rajstopy, ktore...imitują pończochy:-) Są nawet takie, które są stylizowane na pończochy samonośne z pasem. Fajnie też wyglądają rajstopy w różne wzory i hafty. Rzecz jasna to rajstopy z górnej półki, na co dzień rajstopy mają po prostu być wygodne i - jesienią i zimą - zapewniac ciepło. Poza tym seksowne rajstopy są tez dla oczu zwyklego śmiertelnika zasłonięte, a nie każda pani lubi je nosić. Jak to w życiu - trzeba mieć trochę szczęścia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lolo Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Według mnie najseksowniejsze to czarne pończochy. A jeszcze jak jest dodatkowo jakiś wzór to jest jeszcze lepiej:) Ja osobiście najlepiej czuję się własnie w czarnych rajstopach, czy pończochach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Ja też ... ups ... znaczy się czarne są QL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Ja ostatnio zakochałam się w rajstopach i pończochach marki Calzedonia. Pierwszy raz zakupiłam jej pod wpływem reklamy telewizyjnej, bo bardzo mi się spodobała, a akurat trafiłam na jakąś promocję. Powiem tak - produkty tej firmy są równie świetne jak ich reklamy. Edited October 25, 2012 by Guest LINK USUNIĘTO - Reklama na forum bez ustalenia jej zasad z Admninistracją jest zakazana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Kampania reklamowa marki Calzedonia faktycznie zorganizowana z rozmachem. Chętnie dowiedzielibyśmy się natomiast czegoś więcej o samej marce, materiałach, technologii i tym co wyróżnia Calzedonię z tłumu. Patrzę na historię firmy, a tam po naszemu nic http://www.calzedonia.it/pl/spolka/historia-firmy coffenka - dasz się namówić na coś więcej niż 3 zdania z linkiem do Agencji reklamowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NadiaNadia Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Mi się ich rajstopy drą niesamowicie szybko niestety... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asap Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Mi osobiście najbardziej podobają się rajstopy, ktore...imitują pończochy:-) Są nawet takie, które są stylizowane na pończochy samonośne z pasem. Fajnie też wyglądają rajstopy w różne wzory i hafty. Rzecz jasna to rajstopy z górnej półki, na co dzień rajstopy mają po prostu być wygodne i - jesienią i zimą - zapewniac ciepło. Poza tym seksowne rajstopy są tez dla oczu zwyklego śmiertelnika zasłonięte, a nie każda pani lubi je nosić. Jak to w życiu - trzeba mieć trochę szczęścia. masz na myśli takie? http://rahi.pl/rajstopy/8009-rajstopy-mona-giulia-28-czarne.html http://rahi.pl/rajstopy/8096-rajstopy-gatta-girl-up-14-czarne.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 hmmmm..... ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts