nie_problem Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Przeleciałem z zainteresowaniem leciwy już artykuł, ale strony producenta coś namierzyć nie mogę? http://www.bankier.pl/wiadomosc/Specbuty-Kupczakow-wchodza-na-miny-1685967.html Widzę, że na Allegro jakieś oferty wiszą, zatem chyba jeszcze produkują. http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kupczak Czy mieliście do czynienia z marką? Opinie? Tu jest jakaś stronka, ale daty ... hmmm http://www.vip.home.pl/sklep/ pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blatio Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Z Kupczakiem, to historia taka, że buty robią znakomite, zaprojektowali tzw. trzewik specjalny wz.928/MON, ale zostali potem tak wyślizgani z przetargu, że kontrakt na ten model obuwia poszedł do innych producentów (Wojas, Demar, itp.), którzy już nie robią go na Gore-texie, tylko na jakimś no-namie, a Kupczakowi pozostała sprzedaż na rynek cywilny... takie polskie piekiełko ogólnie z tego wyszło, wedle zasady "kupujemy u tego, kto da najniższą cenę". W każdym razie wśród militarystów obuwie dość kultowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 hmm ... coś tak czułem, że coś nie poszło, a szkoda Dzięki za info. pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 witam.nie chcę zakładać nowego wątku.Potrzebuję naprawić czubki w moich kupczakach 928.buty cudowne i troszkę mi ich szkoda.uszkodzenia powstały po spacerze po zmrożonym śniegu w dużej ilości.Myślę nad renowacją lub obklejeniem gumą może doradzicie jakiegoś szewca bo samodzielnie tego raczej nie zrobię tak jak bym chciał. oto pacjenci Uploaded with ImageShack.us Jeśli nie ten dział przepraszam i z góry dziękuję za odp Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Witaj, Jeżeli decydowałbyś się na renowację - najpierw odtłuścić środkiem Renomat Saphir, a dalej Saphir Juvacuir mógłby pomóc. Tak mniej więcej działa: Na koniec Pommadier Cream pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortal Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Witam,używałem kupczakow ładnych parę lat, nie jakoś intensywnie. Wcale nie są takie rewelacyjne. Stare skoczki,które nosiłem całe technikum,gralem w nich w piłkę na betonowym boisku,i ogólnie nie piescilem się z nimi,wytrzymały jakieś 11lat. Kupczaki jedne wytrzymały 2-3 lata,odkleiła się podeszwa, kupczak przesłał drugie buty (tak twierdził,że drugie) i w tych drugich po jakiś 2-3 latach praktycznie nieużytkowania (zimy to nie ma ostatnio a do normalnego chodzenia uzywalem) odeszła podeszwa w dwóch butach. Jak zadzwoniłem do firmy kupczaka to potraktowano mnie jak wyludzacza i cwaniaka i poinformowano,że nie muszę u nich kupować i mogę iść do konkurencji. Oczywiście kupiłem już buty u konkurencji ale niesmak pozostaje bo szanująca,uważająca się za poważnego gracza firma nie powinna robić takiego chłamu (tłumaczenie pana kupczaka,że buty musiały leżeć na jakimś magazynie sporo czasu jest śmieszne bo to but militarny,uznawany za solidny oczekuje się od takiego że będzie służył w każdy warunkach!). Nie polecam tego produktu bo może się coś raz stać ale jak dwa razy ta sama wada i dwa razy to samo tłumaczenie producenta to już coś nie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts