Mark Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 (edited) Buty leżały gdzieś głęboko w szafie aż właściciel przypominał sobie o nich. Były to ukochane i "najwygodniejsze buty na świecie" tylko już „nieco" zużyte i zdecydowanie wymagające pomocy. Poinformowałem właściciela, że prostowanie skóry nie będzie trwałe oraz aby jego buty miały jakieś szanse na dłuższe życie niezbędne jest zakupienie prawideł. A prawidła przydadzą się na pewno nie tylko do tych butów. To, co udało się zrobić z tymi butami zamieszczam na zdjęciach poniżej. Edited February 12, 2020 by Mark 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Cóż tu napisać ... Maestro Patrząc na pierwsze zdjęcia, pomyślałem że to w ogóle są koszmarne buty nie warto zachodu, ale po renowacji okazuje się, że to wcale nie taki tragiczny model i nawet może się spodobać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted February 13, 2020 Author Report Share Posted February 13, 2020 Jak zobaczyłem te buty pierwszy raz to skojarzyła mi się żartobliwa przypowiastka mojego dziadka o naprawianiu naręcznego zegarka z wskazówkami - "Wiesz czego brakuje temu zegarkowi ? Dwóch kamieni..." Miałem wrażenie ,że tym butom to nawet takie "kamienie" już nie pomogą 😋 Teraz jak patrzę teraz na zdjęcia to chyba z boku wyglądały .... średnio a jednak coś z tych butów udało się uzyskać. Miłość (do butów oczywiście) nie zna granic 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts