Guest sprawbuty Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Witam, poszukuję wszelkich informacji na temat podgrzewanych wkładek do butów... widziałem takie u koleżanki na studiach (do kostek przyczepia się coś w postaci ciężarków, a to coś jest na baterie) - świetna sprawa.... jak ktoś coś wie niechaj się dzieli informacjami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Słyszałem, nie testowałem: http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&change_view=1&order=bd&sg=0&string=podgrzewane+wk%C5%82adki Również chętnie zapoznam się z opiniami, ale i tak raczej się nie przekonam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Kobieta została na lodzie, a wy niewdzięcznicy .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pro_Macius Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 No proszę, jeszcze o takich nie słyszałem, a przydałyby się. W dodatku dopiero teraz widzę ten post. Kupiłbym na prezent... sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts