ahaswer Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Od pewnego czasu dłubię w skórze i chciałbym zaprezentować parę swoich dotychczasowych prac: 1. Jako że to forum w butach to zacznę od butów. Te wzorowane na posągu Apollina w świątyni w Olimpie: 2. bukłaczek: 3. Portfel ze wzoru z Birki: 4. Takie dwa piórniczki: 5. Torebka narzędziowa do roweru: 6. Nosidełka na klucze 7. etui na okulary (przepraszam za paskudne fotki- cykałem na szybko telefonem) Było tego więcej, ale część nie nadaje się do pokazania, części przedmiotów nie porobiłem fotek, a potem się jakoś rozeszły... Będę wstawiał tu też zdjęcia nowych projektów żeby forum nie zaśmiecać. Zapraszam do komentowania i krytyki 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Sandały odjechane. Super pomysł. Do bukłaków mam słabość. Zawsze mi się podobają. Potfel - nie wiem jak wygląda oryginał, ale ten wpisuje się w stylistykę sandałów i jest super. Apollin byłby wniebowzięty Torebka do roweru !!! WOW W zasadzie brałbym wszystko pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Kolega jakiś dzisiaj mało rozgarnięty widzę więc ja zapytam . Jak ma nazywać się twój dział ? Jak dla mnie to każda praca to osobny temat . Już przydzielam stosowny status koledze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Inwentaryzacji czas ... szlag mnie trafia No,a dział jak najbardziej - jeżeli będzie chęć jego rozwoju samego Majstra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CGH-J0v3vxg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Jest mi bardzo miło, że moje prace się Wam podobają Dział, jeżeli uważacie, że mogę posiadać, z chęcią będę prowadził. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts