Dossii Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Witam, jakisczas temu zakupiłam zamszowe buty na koturnie, po jakimś czasie niestety kotur zaczął odstawać i odklejać sie a ja spróbowałam przykleić go na tzw. 'Super Glu'' niestety, teraz na koturnie jest plama po kleju. Moje pytanie brzmi czy moge cos z tym zrobić, żeby pozbyc sie plamy?:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Primo zdjęcia . Można poradzić zapewne . P.s. Proszę na przyszłość o odrobinę wysiłku i rozglądnięcie się czy podobny temat nie istnieje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Dobry Wieczór Pozwoliłem sobie zmienić temat, adekwatnie do opisywanego problemu, a teraz kilka sposobów: Odplamiacz Hussard Avel później wyczesać szczoteczką do zamszu, a skórę oczyścić po całości jakimś cleanerem do zamszu Zaschniętą i twardą można próbować zetrzeć Blokiem do zamszu Niektórzy wycinają skalpelem, nożykiem do tapet ... ale to już dosyć drastyczne sposoby i dorzucam je raczej w ramach ciekawostki pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts