Guest Marcin_BoB Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Dzień Dobry. Od jakiegoś czasu marzy mi się zaprojektowanie i wykonanie własnych butów eleganckich...w tym celu kupiłem niezbędne materiały...ale mam problem z kształtem owych butów. Z tąd moje pytanie: - z kąd moge nabyć forme(kształt) buta..?? zaprojektowanego w programie graficznym 3d -czy jest jakaś firma która jest w stanie wykonać na zamówienie taką wylewke buta jak na projekcie oraz -jak nazywa się w języku SZEWCÓW taka "Wylewka" ,"Forma" ,"Kształt" Buta??? Proszę o odpowiedz... z góry dziękuję Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Cześć Szukasz prawdopodobnie producenta KOPYT SZEWSKICH - nie wiem, czy drewniane, ktoś wykonuje, ale ze standardowymi chyba nie powinieneś mieć specjalnie problemu. Chociażby tu: http://www.olmar-zpu.com.pl http://starkop.com.pl P.S. Mam nadzieję, że pochwalisz tu się swoim projektem Strasznie jestem ciekaw Lubimy tu takie akcje, zatem czekamy na fotorelację A może masz już coś w dorobku? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin_BoB Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Witam Tak właśnie dokładnie o takie KOPYTA mi chodziło... Jeżeli chodzi o moj projekt ,po wykonaniu całości napewno wstawię zdjęcie... sam nie wiem ile mi to czasu zajmie i czy przy pierwszym podejsciu wyjdzie tak jak bym chciał... Ciesze się ze znalazłem takie forum jak te Mam nadzieje że przy jakich kolwiek problemach mogę liczyć na DOBRĄ RADE dzięki za szybką odp Marcin (24lata) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Na zdrowie W razie potrzeby polecam konsultacje z kolegą, który pierwszą parę już ma za sobą: Krizg77 http://www.wbutach.pl/forum/234-krizg77-facet-z-szewska-pasja http://www.wbutach.pl/user/155-krizg77 No i jak masz oczywiście chęć, to projektem też się chwal Trzymam kciuki i czuj się jak u siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Aha Pytania się cisną na usta Z jakiego oprogramowania korzystasz, projektując kopyto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin_BoB Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 (edited) [Wiesz co przyjechałem dopiero co do Anglii zarobić troche... Dzisiaj 4 cv poroznosiłem do fajnych resteuracji i jestem dobrej mysli...chociaż z Angielskim mogło by być lepiej Ściągnełem taki program jak Cinema 4d ale jest to program dla naprawde dobrych grafików ale szlifuje go pomalu Tak więc projekt tez za jakiś czas... Chętnie obejrze Twoje prace... Pozdrawiam Edited May 30, 2012 by Marcin_BoB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Dzięki za info. Chyba Cię zawiodę Ja ani dobrym grafikiem nie jestem, ani szewcem. Zatem i sukcesów w zakresie obuwnictwa brak Ale jak jakiś sukces na mnie spadnie, nie omieszkam się pochwalić haha Powodzenia na obczyźnie. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin_BoB Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 (edited) Dzięki jak narazie w dobrą stronie idzie wszystko... Lece spać... jutro długi dzień.... Trzymaj się Bedzie okazja to napisze... Edited May 30, 2012 by Marcin_BoB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Próbowałem skontaktować się z kimś z olmar'u w kwestii kopyt, ale: 1. albo olewają "plankton", 2. albo sami nie wiedzą jaki mają adres mailowy. Próbuję dalej gdzie indziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Ktoś tu podawał jeszcze inne namiary na firmy zajmujące się tematem, ale aktualnie coś namierzyć nie mogę. Panowie Szewcy - podpowiecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts