kajeloki Posted June 10 Report Share Posted June 10 Witam! Jestem w posiadaniu butów Grom firmy Protektor już od 3 lat. Buty do tej pory sprawdzały się wyśmienicie, nawet po miesiącu katowania ich w trudnych warunkach i tylko pobieżnego czyszczenia (poważniejsze czyszczenie + impregnacja jak szły w odstawkę na dłużej niż tydzień, czyli w sumie średnio 6-8 razy w roku). Po ostatniej aktywności po kilku dniach zauważyłem dziwny artefakt na jednym z butów. Nie jestem obeznany w temacie uszkodzeń butów, dlatego zastanawiam się czy jest to coś poważnego, czy jeszcze mogę w nich trochę pochodzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted June 12 Report Share Posted June 12 Po 3 latach intensywnego użytkowania z butami mają prawo dziać się różne rzeczy. Jednak bez zdjęcia ciężko cokolwiek próbować pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts