Monika656 Posted May 24 Report Share Posted May 24 Witam. Mam skórzane botki, na których to mocno widać (ale na innych butach z pominięciem trampek też coś widzę). Chodzi o obcieranie zewnętrznych partii buta (przy kostce/pięcie) od wewnętrznej ich strony. Jakbym cały czas podczas chodzenia tarła butem o but, a tak nie jest. Czy to normalne. Czy po prostu na skórzanych (naturalne) to mocniej widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted May 24 Report Share Posted May 24 Cześć Moniko, wstaw zdjęcie, a dużo łatwiej będzie pomóc. Z opisu nie jestem pewien, czy dobrze interpretuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika656 Posted Tuesday at 06:08 AM Author Report Share Posted Tuesday at 06:08 AM (edited) Ze zdjęciem będzie problem, aparat mi niedomaga. Dodaje zdjęcie z neta z dorysowanymi rysami. Poziome paski. Jakbym butem czy obcasem, nawet najniższym, tarła, ale kurcze jakoś tego nie czuje, ani nie widzę gdy nagram jak idę. I jak tak sobie przypomnę, to mam tak od zawsze, a nie mam jakichś wad postawy, czy chodzenia itp. Edited Tuesday at 06:09 AM by Monika656 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted Tuesday at 09:15 AM Report Share Posted Tuesday at 09:15 AM Samo z siebie nic się nie bierze. Ja widzę 2 opcje: Albo nieświadomie jednak obcierasz butem o buta (to w sumie standard, często tak bywa) Albo spodnie, np. jeansów trą o skórę i generują zarysowania Z reguły wystarczy dobry krem do butów w kolorze skóry i po sprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts