danielka94 Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Witam . Mam problem z zapietkami w butach w każdych jednych nowych butach co kupię pięty się wycierają i robią się dziury , moje pytanie jaki material na szyć na zapietki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Cześć, nie musisz nic naszywać. Możesz spokojnie wkleić ZAPIĘTKI SAMOPRZYLEPNE DO BUTÓW. To dość proste. Najlepsze zawsze skórzane, zamszowe z miękkim wkładem. Jeżeli wolisz wszyć, jest to możliwe, ale lepiej zlecić to szewcowi. Zrobi to pewnie lepiej, ładniej i trwalej. To dość standardowa usługa. Natomiast, jeżeli to standard w każdych nowych butach to może być to kwestia anatomiczna, albo źle dobieranego obuwia. Zwróć uwagę czy nie postawić w przyszłości na inny rozmiar lub inne buty (np. inne marki). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Zapodaj fotkę , coś doradzimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkozek Posted April 12 Report Share Posted April 12 Witam, podłączam się do tematu i wysyłam fotkę.Opis problemu podany w pierwszym poście dobrze pasuje do mnie. Chyba chodzi również od jaka anatomiczna wadę pięty, która „wyciera” wnętrze buta. Wszystkie buty tak u mnie wyglądają. Sportowych to już w ogóle nie kupuje, ponieważ materiał wyciera się dużo szybciej niż skóra (foto). Czy taka zapierał wklejana jak zaproponowana w drugim poście nie przesuwa się podczas chodzenia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted April 12 Report Share Posted April 12 Zobacz, tu masz samoprzylepne zapiętki do butów i one trzymają bardzo mocno. Nie ma raczej ryzyka przesuwania się. Wystarczy je precyzyjnie wkleić, jak naklejkę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkozek Posted April 15 Report Share Posted April 15 Dzięki. Zamówiłem, jest bardzo dobrze.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts