Dragosani Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 Panowie kolega ma nowe buty Lowa i nową kurtkę skórzaną. Kurtkę chciał potraktować sprayem bufallo tak samo buty - dostarczonym firmowym kremem i sprayem. Poprosiłem go coby poczekał na opinię z tego forum. zdjęcia kurtki, butów i obu kosmetyków zapodaje. Osobiście doradzałem mu saphir huile protectrice hp leather oil + tarrago dubbin mink oil + tarrago nano protector, to na buty tylko pewnie ściemnieją trochę i czy jest sens w ogóle czy niech sobie używa to co ma? no i tak samo pytanie do kurtki czym ją potraktować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Zależy jaki efekt chce osiągnąć i czy nie boli go efekt przyciemnienia. Jak boli to z tłuszczami musi uważać. Nano nie powinno wpłynąć na kolor. Jak chce odżywić skórę bez wpływu na kolor to polecam Onguent: https://multirenowacja.pl/balsam-ochronny-do-skor-gladkich-i-naoliwionego-nubuku-onguent-saphir.html Jak chce testować to co sprzedawca zaproponował, to w razie czego będzie na sprzedawcę Tak czy inaczej, niech pamięta o próbie na skrawku, by nie narobił sobie nigdy szkód. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragosani Posted March 18, 2019 Author Report Share Posted March 18, 2019 dzięki, czyli polecasz ten balsam + tarrago nano protector? a kurteczka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Tak. Ja do kurtki stosowałbym również balsam i tylko balsam, ale napisz najlepiej do multirenowacji w tej sprawie i załącz fotki do maila: https://multirenowacja.pl/ Tam support codziennie doradza w takich sprawach i niewykluczone, że mieli już kiedyś na tapecie dokładnie te same obiekty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragosani Posted March 18, 2019 Author Report Share Posted March 18, 2019 podziękował serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts