DRONCONI Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Witam, Padało na tym forum nazwisko tego człowieka, więc uznałem że warto wspomnieć.................. Śp. Pan Kazimierz Klepaczewski zmarł 25.04.2016 r. Prezydent Ogólnopolskiej Izby Branży Skórzanej. Poniżej informacja ze źródła: Kazimierz Klepaczewski1946-2016 Z głębokim żalem zawiadamiamy,że w dniu 25 kwietnia 2016r. po ciężkiej chorobiezmarł Prezydent Ogólnopolskiej Izby Branży Skórzanej Kazimierz Klepaczewski. Człowiek wielkiego serca i charyzmy, od pokoleń związany z przemysłem skórzanym. Wielokrotnie otrzymywał nagrody i wyróżnienia za pracę na rzecz konsolidacji branży skórzanej i współpracy ze szkolnictwem zawodowym. Otrzymał m.in. Złotą Odznakę KOLAGEN za wieloletnią aktywną działalność na rzecz przemysłu skórzanego oraz medal im. Kazimierza Pułaskiego za znaczący wkład pracy na rzecz rozwoju Politechniki Radomskiej a zwłaszcza działania na rzecz promocji Wydziału Materiałoznawstwa, Technologii i Wzornictwa. Ostatnim otrzymanym wyróżnieniem był tytuł GARBARZA ROKU 2015 przyznany przez Zarząd Główny Stowarzyszenia Włókienników Polskich dnia 2 lutego 2016 roku za osiągnięcia zawodowe i sukcesy w integracji branży skórzanej. żródło: www.oibs.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Bardzo smutno Miałem przyjemność poznać osobiście. Super człowiek, który wiele robił dla branży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts