alanka Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 http://www.whippingpost.com/products/the-vintage-tote-bag Marzy mi się taka torba. Ile kosztowałoby uszycie jej na zamówienie dla mnie? Do torby powinien zmieścić się duży laptop (43 dm szerokości) więc powinna mieć na płasko około 48cm - a na głębokość 43 - będzie miała nieco inne proporcje niż ta na zdjęciu, ale sposób konstrukcji taki jak w przykładzie. Zapewne są tu osoby które podjęły by się takiego "spełniania marzeń". Ewentualnie malutkie wgniecione logo moje - taki znak właściciela. PozdrawiamAg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Oj, są tu tacy, co zrobią ci to cacy. Oczywiście torbę. I pewnie nie będzie kosztowało tyle, co w linku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Tu urzędują Majstry od toreb: http://www.wbutach.pl/forum/216-forum-dla-sk%C3%B3rorob%C3%B3w-r%C4%99czna-robota-w-sk%C3%B3rze/ Namierz sobie faworyta i pytaj na priv No i pochwal się oczywiście, jak torba będzie już u Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 http://www.whippingpost.com/products/the-vintage-tote-bag Marzy mi się taka torba. Ile kosztowałoby uszycie jej na zamówienie dla mnie? Do torby powinien zmieścić się duży laptop (43 dm szerokości) więc powinna mieć na płasko około 48cm - a na głębokość 43 - będzie miała nieco inne proporcje niż ta na zdjęciu, ale sposób konstrukcji taki jak w przykładzie. Zapewne są tu osoby które podjęły by się takiego "spełniania marzeń". Ewentualnie malutkie wgniecione logo moje - taki znak właściciela. Pozdrawiam Ag. Jak to mówią kasa nie gra roli. Dobierany skórę, podszewkę oraz okucia kaletnicze i naprzód. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCHUSTER LESZNO Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Żonce podsunełaś pomysła pykła coś takiego daleko do oryginału z linku ale tez niezła wyszła z powodu braków materialowych jest dwu kolorowa uszyła z tego co akurat miała na pracowni I 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanka Posted January 25, 2015 Author Report Share Posted January 25, 2015 Żonce podsunełaś pomysła pykła coś takiego daleko do oryginału z linku ale tez niezła wyszła z powodu braków materialowych jest dwu kolorowa uszyła z tego co akurat miała na pracowni I No i żonka zadowolona? Ja się wybieram do hurtowni i chyba zacznę od zakupu skór. Jednak przy tak prostej formie ich dobór jest kluczowy. Torba Twojej żony jest o identycznym fasonie, jednak jej wyraz jest zupełnie inny niż tamtej. Dajcie znać za jakiś czas jak się nosi, czy jest praktyczna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Zdolniacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanka Posted January 25, 2015 Author Report Share Posted January 25, 2015 Ale ja i tak zazdroszczę Pani Żonie możliwości wykonawczych. Torba fajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts