DRONCONI Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Nie wiem jak wydzielić nowy wątek tym samym prezentuję pochwę na nóż uszytą przez moją żonę ze skóry cielęcej. Obszywana na łaciarce. Brzegi pomalowane farbą EDGE KOTE BLACK, następnie szlifowane ręcznie (metodą opatentowaną), Zwracam uwagę na górną przelotkę na przełożenie paska, która wywinięta stroną mizdry została pomalowana TEINTURE FRANCAISE (BLACK) a następnie wykończona CREME SURFINE (BLACK). Dzięki temu eksponowana na zewnątrz część przelotki uzyskała efekt antykowania (styl vintage). Tutaj faktura zewnętrzna skrawka zgodna z wierzchem pochwy Poniżej ten sam pasek odwrócony stoną wewnętrzną skóry w zestawieniu z efektem końcowym pochwy pokazującym różnice, pomomalowanej i wykończonej od strony mizdry przelotki. Następnie brzegi No i całość dzieła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Dobra robota ... ciekaw jestem kolejnych realizacji z ręki zdolnej Małżonki A nowy wątek / temat tworzymy klikając "Napisz nowy temat" (patrz foto): Najlepiej w tym właśnie dziale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Dobra robota ... ciekaw jestem kolejnych realizacji z ręki zdolnej Małżonki A nowy wątek / temat tworzymy klikając "Napisz nowy temat" (patrz foto): nowy-temat.jpg Najlepiej w tym właśnie dziale. OK DZIĘKI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Fajna skóra ma ciekawy wzór a co do projektu bardzo prosty i to mi się podoba. Chyba podkardnę plany, mam nadzieję że można? Zmieniłbym jedną rzecz, Przelotka przyszyta jest na kształt litery V i od góry będą w nią wpadać zanieczyszczenia czy to piasek czy cokolwiek innego może watrą ją w środku podkleić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted August 14, 2014 Author Report Share Posted August 14, 2014 Fajna skóra ma ciekawy wzór a co do projektu bardzo prosty i to mi się podoba. Chyba podkardnę plany, mam nadzieję że można? Zmieniłbym jedną rzecz, Przelotka przyszyta jest na kształt litery V i od góry będą w nią wpadać zanieczyszczenia czy to piasek czy cokolwiek innego może watrą ją w środku podkleić? Dzięki za uwagi. JAk to mawiają piękno twki w prostocie. Żona również podpatrzyła wzór kolegi pasjonaty rzemiosła, który wytwarza wyroby metodą hand made. Jak wyrazi zgodę to zaprezentujemy jego dzieła. Co do projektu nie został opatentowany więc śmiało, gdyż każda robota autorska zawsze różni się szczegółami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koifishleather Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Dobra robota :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Dobra robota :] Aga dziękuję "nauczycielowi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts