Jump to content

Docieplenie butów - da się?

Recommended Posts

Czołem,

kurcze, trochę mnie tu nie było :) 
Mam pytanie i zastanawiałem się gdzie je umieścić. Tutaj, u szewców? :) Pan Problem najwyżej kopnie gdzie trzeba. 
Kupiłem sobie na zimę bucisze. Nic specjalnego. Zwykłe Nike ACG i co chcę zrobić... Środek butów jest wysłany jakimś tam futerkiem, ale oczywiście w tym miejscu, gdzie stopa nie marznie, czyli pięta, kostka i do środka całej stopy. 
Dlaczego nie są docieplone palce, które marzną najszybciej? Nie wiem, ale to już któryś but, który mam i ma takie rozwiązanie. 
W związku z tym, że w zimie mocno marznę w giczały, to chciałbym czymś zaizolować czubki palców. No właśnie, tylko czym? Myślałem o polarze, ale większa gramatura nie wchodzi w grę, bo będą mnie buty uciskały i grubszej skejzy nie założę. Macie jakiś pomysł? Da się w ogóle coś takiego zrobić, czy szukam dziury w całym? :)

Senks

Pan Problem najwyżej kopnie gdzie trzeba.

Był i kopnął :) hehe

Co do butów i futerek. Ja w ogóle nie wiem czy to dobre rozwiązanie - te przepocone futerka dają ostro, a doczyścić to cholerstwo nie zawsze tak łatwo. Tyle tam syfu i bakterii potrafi się zebrać, że Perfekcyjna Pani Domu pewnie wymiękłaby z punktu :ph34r::shok::baby:

Ja chyba wyciąłbym to futro na Twoim miejscu :p

I zainwestował w 2 pary dobrych skarpet - jedne cieńsze, drugie grubsze.

Wiem, wiem ... nie pomogłem :diablo:

No, ale może jakiś Fachman, faktycznie pomoże Ci skalp do buta włożyć ...  :zorro: