vanyel Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Witam. Szukam butów w typie adidasów [ewentualnie butów trekingowych, ale "miękkich"], do wykorzystania w pracy, 8h dziennie na nogach. Przedstawię może moje kryteria zaczynając od tych najistotniejszych: -Czarne, gładkie buty bez bajerów wizualnych (polityka "uniformowa" firmy, w której pracuję) -wygoda -dobra amortyzacja -miło by był żeby były w całości ze skóry licowej, acz nie będę się mocno przy tym upierał. - zdecydowanie bez membran. - mile widziane lekko za kostkę, ale niekoniecznie. Jeśli to istotne, to mam stopę neutralną. Widełek cenowych na razie nie podaję. Jeśli w grę wchodziłoby obuwie jakichś ogólnie znanych marek, to byłoby fajnie, by logo za bardzo nie rzucało się w oczy. Za wszelkie rady z góry dziękuję. Edited April 9, 2013 by vanyel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będą Nike Air Affect V. Bez bajerów, wygodne Jedyny problem może być z trwałością. Osobiście miałem ich poprzednią wersję, w której po niecałym roku zaczęła mi się odklejać podeszwa z przodu, jednak ja je dość mocno katowałem, więc wydaje mi się, że przy normalnym użytkowaniu powinno być w porządku. http://tradesport.pl/product/view/symbol/488100-008 Alternatywą mogłyby być Adidasy Takron II. Ich akurat nigdy nie miałem, ale wydaje mi się, że mogły by być ciekawe. http://1but.pl/adidas-takron_ii-g45988-33147 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Odklejająca się podeszwa zazwyczaj nie jest specjalnie problemem. Dobry Szewc i sprawa załatwiona - po podklejeniu lepiej trzyma niż oryginalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Model Takron II w zupełności spełnia Twoje wymagania i mając do wyboru je albo NIke- bierz Takrony,będziesz zadowolony,to solidny model,który bardzo fajnie się prezentuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts