Guest Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Hej, kompletnie nie znam się na butach - dla mnie but to but, albo z materiału albo z jakieś skóry (i podobnych). Mam takie oto buty : http://oryginalnebuty.pl/nike-t77-lite-43124 (kupione gdzie indziej, ale nie ma to znaczenia) I nie wiem czym i jak to czyścić. Póki co nie są brudne, tak więc nie ma problemu, ale co, jak się za jakiś czas zabrudzi? Głównie się martwię o ten biały ozdobnik (pojęcia nie mam po co oni tam dodali, ale zdecydowana większość butów w tym typie od nich ma takie coś :/), wiadomo, jak się trochę ubrudzi i straci biel, może to za ciekawie nie wyglądać. Czego używać? Proszę o pomoc, z góry dziękuję i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Synetetyk, zatem za wiele z tym nie da się zrobić. Do czyszczenia Tarrago Universal Cleaner Do systematycznej pielęgnacji Tarrago Shoe Cream pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts