Emiliaart Posted March 8 Report Share Posted March 8 Ciekawa jestem dlaczego te Conversy mają taką dziwną wkładkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 9 Report Share Posted March 9 Trampki Converse to przede wszystkim klasyka, która nigdy się nie starzeje i od lat pozostaje niezmienna. Pewnie projektanci w którymś sezonie zechcieli cokolwiek zmienić i padło na wkładki, by nie zszokować fanów 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliaart Posted March 9 Author Report Share Posted March 9 7 godzin temu, nie_problem napisał: Trampki Converse to przede wszystkim klasyka, która nigdy się nie starzeje i od lat pozostaje niezmienna. Pewnie projektanci w którymś sezonie zechcieli cokolwiek zmienić i padło na wkładki, by nie zszokować fanów A czy ty posiadasz Conversy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 10 Report Share Posted March 10 Tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliaart Posted March 10 Author Report Share Posted March 10 21 minut temu, nie_problem napisał: Tak. A jaki kolor? Ja nie posiadam Conversów mam zwykłe białe trampki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 10 Report Share Posted March 10 Czarne skórzane. Mój model jest nietypowy i bardzo stary. Znajdziesz go w tym wątku z 2011r (a wtedy te buty musiały mieć już chyba kilka dobrych lat): Mam też coś specjalnego, ale te leżą i dojrzewają. Szkoda mi ich zakładać Air Jordan x Converse Pack (Lato 2017) Tu więcej o tej paczce: https://www.theillest.pl/air-jordan-x-converse-pack-lato-2017-data-premiery/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliaart Posted March 10 Author Report Share Posted March 10 4 minuty temu, nie_problem napisał: Czarne skórzane. Mój model jest nietypowy i bardzo stary. Znajdziesz go w tym wątku z 2011r (a wtedy te buty musiały mieć już chyba kilka dobrych lat): Mam też coś specjalnego, ale te leżą i dojrzewają. Szkoda mi ich zakładać Air Jordan x Converse Pack (Lato 2017) Tu więcej o tej paczce: https://www.theillest.pl/air-jordan-x-converse-pack-lato-2017-data-premiery/ Ładne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts