KoZaNoSTRa Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Tak bardzo chciałem żeby były dobre, że wyszedłem na spacer. Niestety są zbyt luźne, a zwrot był już niemożliwy. Ja noszę rozmiar 42, a te buty to raczej 42.5, pomimo opisu 41.5 Te loafersy można nosić od wiosny do jesieni! Załączam opis ze strony klasycznebuty.pl Skóra: cielęca Typ podeszwy: skórzana, zamknięty kanał bezszwowy Tęgość: G Kolor: ręczna patyna średni brąz Poziom formalności: formalny, półformalny Kopyto: szerokie, średnie Konstrukcja: blake Fratelli Borgioli to luksusowe buty prosto z serca Włoch - Toskanii. Marka została założona w 1946 przez dwójkę artystów Rene i Valerio Borgioli. Fratelli Borgioli to do dnia dzisiejszego firma rodzinna, prowadzona przez trzecie już pokolenie. W ciągu 72 lat marka Fratelli Borgioli stała się synonimem luksusu i najwyższego artyzmu w dziedzinie szycia butów. Model 362 Hand Painted to ręcznie szyty loafers w kolorze ciemnego brązu, również ręcznie patynowany. But jest prawdziwym arcydziełem sztuki szewskiej. Niemal wszystkie jego elementy zostały wykonanie ręcznie, ze skór cielęcych najwyższej możliwej jakości. Ze względu na ręczne szycie i ręczne patynowanie każda para obuwia różni się trochę od siebie, jest więc unikalna. 1499,- plus przesyłka (prawidła w cenie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts