takeo 10 Posted March 21 Report Share Posted March 21 Wstawiam tu kilka zdjęć z procesu szycia pasowego. Wszystkie zdjęcia przedstawiają moje prace. Mam nadzieję, że mogą być przydatne. 2 Quote Link to post Share on other sites
nie_problem 198 Posted March 21 Report Share Posted March 21 Piękna robota Mistrzu! Gdzie zainteresowani mogą składać zamówienia? Quote Link to post Share on other sites
takeo 10 Posted March 21 Author Report Share Posted March 21 Nie mam swojego warsztatu. Do tej pory pracowałem jako szewc w warsztatach w Polsce i w Niemczech. Ta para butów powstała podczas praktyki, którą odbywałem w jednej z berlińskich pracowni. Quote Link to post Share on other sites
mariusz941 0 Posted March 22 Report Share Posted March 22 Super wygląda efekt końcowy Quote Link to post Share on other sites
takeo 10 Posted March 23 Author Report Share Posted March 23 Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts