precedens Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Cześć! Chcę rozpocząć zabawę w szewca i stworzyć sobie parę czółenek i kozaków według własnego widzimisię. Poszukuję do tego kopyt szewskich na stopę 25cm (czyli przeważnie 40-tka) i na wysokość szpilki 10cm jako różnica między poduszkami stopy a piętą. Wiecie gdzie mogę dostać takie kopyta? Polecacie jakiś sklep polski? Za granicą krzyczą jakieś horrendalne kwoty w wysokości 300 złotych, a polskie sklepy często milczą z ofertą. Nie musi być to robione na zamówienie pod moją stopę, bo pewnie poprawki pod siebie wprowadzę przy klejeniu buta. Pozdrawiam ciepło! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maczorrr Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Cześć, jeśli mieszkasz w okolicach Krakowa to w Kalwarii Zebrzydowskiej jest firma Tatko która produkuje kopyta. Koszt kopyt to ok 50-60 pln za parę. Pozdrawiam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts