Corn Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Technika łączona. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Haha, ale czadowy ! GRATS! Każdy obrazek jesteś w stanie tak nadrukować? Jak trwała jest grafika na powierzchni portfela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 Obrazek każdy, ale jedynie czarny. Grafika (tak mi się zdaje), wnika w lico skóry. Nie rusza ją żadna chemia do skóry (przynajmniej to co stosowałem). Jako, że do przeniesienia na skórę używa się nitro, to możliwe że ono będzie rozpuszczać/rozmazywać grafikę, nie wiem jak z acetonem (wątpię żeby finishe do skóry zabezpieczyły wzór przed takimi środkami). Obrazek prawdopodobnie może się tylko zniszczyć gdy zetrze się lico skóry (jednak do jakiej głębokości to nie jestem w stanie powiedzieć), Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 A można sobie taki zamówić. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Jak najbardziej. Napisałem PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethed Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Podoba mi się bardzo Jest prosty ale pomysłowy i świetnie wykonany! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted February 24, 2015 Author Report Share Posted February 24, 2015 Dzięki Wydaje mi się, ze to najlepszy (a na pewno jeden z najlepszych) portfel jaki do tej pory zrobiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 No i jestem jego szczęśliwym posiadaczem. Uwagi wrzuciłem na priv, co nie zmienia faktu, że bardzo mi się podoba i będę go użytkował z wielką dumą do końca moich dni. Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts