smurv Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Część, dawno mnie nie było ale jestem, dużo nowych rzeczy u mnie się dzieje i robi . Ten temat jest pierwszym i nie ostatnim tematem, który jest jednocześnie wywiązaniem się z umowy pomiędzy gronem administracji. Mam nadzieję, że te tematy będą pomocne dla szerszej rzeszy osób. Nie będą w żaden sposób dublowane na innych forach tych tematów. Nie będą to też klasyczne tematy "how to" czy inne "tutorials" krok po kroku. Jest to "TYLKO" podzielenie się z wami ideami i pomysłami, które w moim odczuciu są bardzo pomoce, ale wymagają Waszego wkładu i dopracowania. Farba akrylowa do krawędzi skóry. Sposobów na jej nakładanie jest więcej niż kilka. To jest mój: tubka po chińskim kleju do papieru. Jesteśmy ekologiczni i klej zawsze się przyda na później, do tego potrzebujemy słoika. To o czym zapomniałem na zdjęciach to nożyczki, do wycięcia gazy. Standardowa gąbka dostarczona do naszej maszynki niestety u mnie się nie sprawdza. To ile potrzebujecie gazy by działało jak najlepiej pozostawiam Wam . Docelowo otrzymujemy narzędzie które jest tanie, wydajne i "cholernie" pomocne. Zawsze gotowe do pracy i starcza na długo . Są minusy, ale sami się przekonajcie jakie . Powodzenia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Dobre! Dziękuję w imieniu początkujących miłośników dziubania w skórze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smurv Posted January 24, 2015 Author Report Share Posted January 24, 2015 Myślę, że to nie tylko dla początkujących. Powiem więcej, trzeba na prawdę dużo robić by to się przydawało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts