SqLeatherwork Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Witam, Część z was zna akcje z Leatherwork.pl : http://leatherwork.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=2982Akcja odbywa się cyklicznie, i ma na celu pomoc w zdobyciu sprzętu do obróbki skóry w jak najniższych cenach dla wszystkich skórorobów. Warunki zamówienia proponuje bardzo proste, wartość waszego zamówienie przy najdroższej karcie rabatowej (czyli po najniższych cenach "Elite Club Price") plus 10%(wydaje mi się uczciwe nie robienie tego całkiem charytatywnie, przy większym zamówieniu można negocjować), opłaty transportowe z Hiszpanii plus przesyłka w Polsce. (sprawdzajcie ceny w EURO). Koszty przesyłki z Hiszpanii są dzielone przez wszystkich uczestników akcji według wielkości zamówienia. Dlatego im nas więcej tym taniej.Proponowany przeze mnie przebieg zamówienia to:- Przyjmuje zamówienia do określonej daty,- Sporządzam zamówienie,- Po otrzymaniu maila zwrotnego z Tandy o wycenie całej przesyłki, dzielę koszty transportu pomiędzy wszystkich uczestników akcji, i rozsyłam szczegółowa wycenę do każdego uczestnika.- Czekam na wszystkie wpłaty, po ich otrzymaniu robię przewalutowanie i wpłatę na konto Tandy- Do 6 dni roboczych paczka dochodzi do Polski i rozsyłam następnego dnia po otrzymaniu przesyłki. strona startowa: http://www.tandyleather.eu/en-eur/home/home.aspx Bardzo dużą część narzędzi przetestowałem dlatego w razie problemów służę pomocą. W razie pytań zapraszam na Priv. SasQ (mogę takie akcje robić co jakiś czas, średnio raz na 2-3 miesiące) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SqLeatherwork Posted September 4, 2014 Author Report Share Posted September 4, 2014 (edited) Na Leatherworku powstało zapotrzebowanie na kolejną akcję.To wstępny termin ustalam na 14.09 tak żeby było po wypłatach:)Warunki niezmienne i opisane w pierwszym poście...Pozdrawiam Edited September 4, 2014 by SqLeatherwork Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts