adamos1232 Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Witam, potrzebuję pomocy !! Ktoś wie jak usunąć te plamy z butów? czym? Dodam że płyn do naczyń na to nie działa, duużo szorowałem i nic. Pomocy ! Najlepsze by były jakieś domowe środki... Są to buty "oryginalne" ze skórą więc na to też trzeba uważać. Z góry dzięki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Płyny to naczyń i inne wynalazki często pogłębiają problem i utrwalają plamy. Istotne jest źródło zaplamień - od czego powstały? Nie jestem pewien czy coś tu jeszcze wskóramy, ale jeżeli bym próbował to tak zupełnie w ciemno: odplamiacz Omnidaim Saphir lub Hussard Avel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamos1232 Posted June 22, 2014 Author Report Share Posted June 22, 2014 Troche to drogie i wgl... :/ Nie mam pojęcia, to efekt wczorajszego ogniska xd ;x Więc nie mam pojęcia co zrobiło takie plamy, może np. ser przytopiony który kapnął? nie mam pojęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 No generalnie tych odplamiaczy nie kupuje się do 1 plamki. To są środki, którymi można czyścić zamsze, nubuki, tekstylia ... także w każdym domu znajdują multum zastosowań. Możesz ewentualnie poradzić się szewca, który odplamiacze ma zawsze na stanie i za kilka PLN może podejmie się wywabienia. Tym bardziej, że nikt nie da Ci gwarancji, że dany środek na 100% w tym konkretnym przypadku się sprawdzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts