manulx Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) Witajcie. Mam mały dylemat. Mam zamiar kupić buty typowo futsalowe i właśnie waham się między tymi dwoma modelami. Orientuje się ktoś może? Mam wąską stopę i właśnie nie wiem co by było dla mnie lepsze, Adidas Freefootball Topsala czy Nike Lunargato II. Pozdrawiam. PS. Szukałem bardzo dużo w google i niestety nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Edited February 13, 2014 by manulx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Wklej linki lub fotki tych modeli i wersji, które Cię interesują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manulx Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 (edited) OK. Adidas Top Sala, zwróciłem na nie uwagę, ponieważ mają system adiPrene, który dobrze amortyzuje stopę i redukuje zmęczenie oraz umożliwia lepsze wybicie i tak dalej. Nike Lunargato II za to są podobno bardzo wygodne oraz też mają amortyzację z systemem Lunarlon (nie wiem, który system jest lepszy, ale bardziej profesjonalny wydaje mi się u Adidasa, - adiPrene - ale to takie nie całkiem uzasadnione mniemanie) i mają kawałek wykonany z koziej skóry. Niestety nie ma nigdzie w sklepach, tam gdzie szukałem i nie mogłem tego sprawdzić oraz porównać tych butów. Obydwa są bardzo zachwalane i wydają się być świetne co mnie trochę gubi przy wyborze, gdyż nie ma konkretnego porównania. Obydwa modele były używane często przez zawodników, w Mistrzostwach Europy Futsalu, które niedawno się odbyły. Nike. Adidas. Edited February 17, 2014 by manulx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CozyShoes Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 W przypadku jeżeli masz wąską stop,to zdecydowanie lepiej będzie wybrać Adidas Top Sala,zresztą już na samych zdjęciach moim zdaniem prezentują sie lepiej niż Nike,powinny być także wygodne podczas gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts