mala123 Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Dzień dobry Mam parę butów Geox. W jednym z nich nie ma podeszwy. Chciałabym dorobić dorobić taka część buta. Rozumiem, ze konieczna jest wymiana w dwóch butach. Odwiedziłam już kilka zakładów szewskich i żaden szewc nie chce podjąć się wymiany. Czy znacie jakiegoś szewca w Warszawie lub Wrocławiu najchętniej (lub w innym mieście jeśli możliwa jest wysyłka butów), który dorobiłby podeszwę x 2. Chodzi o to żeby podeszwa przypominała tę oryginalną a nie była gumową tandetą, którą wystarczy tylko przykleić. Podsyłam zdjęcia, żeby lepiej pokazać w czym problem. Jeśli macie informacje o sklepie lub hurtowni w której kupie tego typu podeszwy również będę wdzięczna za info. Z góry wszystkim dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam Ania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil1201202 Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Tu masz z możliwością wysyłki http://szewc24.pl/strona/ . Dużo znajomych chwaliło sobie pracę oraz zdjęcie z napraw na stronie są naprawdę obiecujące , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCHUSTER LESZNO Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Gumowa tandeta to ta oryginalna podeszwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc24.pl Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Dzień dobry Mam parę butów Geox. W jednym z nich nie ma podeszwy. Chciałabym dorobić dorobić taka część buta. Rozumiem, ze konieczna jest wymiana w dwóch butach. Odwiedziłam już kilka zakładów szewskich i żaden szewc nie chce podjąć się wymiany. Czy znacie jakiegoś szewca w Warszawie lub Wrocławiu najchętniej (lub w innym mieście jeśli możliwa jest wysyłka butów), który dorobiłby podeszwę x 2. Chodzi o to żeby podeszwa przypominała tę oryginalną a nie była gumową tandetą, którą wystarczy tylko przykleić. Podsyłam zdjęcia, żeby lepiej pokazać w czym problem. Jeśli macie informacje o sklepie lub hurtowni w której kupie tego typu podeszwy również będę wdzięczna za info. Z góry wszystkim dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam Ania. Moim zdaniem należałoby po prostu ułożyć otok dookoła, a następnie dopasować oryginalny spód, w sumie żaden problem, poza kosztem, który uzależniony jest od czasu pracy i oczywiście jakości, a co za tym idzie ceny, późniejszego nowego spodu. Można wybierać spośród kilku firm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts