Jump to content

Szpilki robione na miarę

ewalyczko
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie,

Poszukuję szewca, który wykonuje szpilki (mogą być na słupku i podsuwce) na miarę. Nie chodzi mi tylko o wykonanie butów ręcznie, ale także o wykonanie do ich produkcji kopyta, konkretnie przygotowanego pod wymiary mojej stopy.

Wiekszość szewców niestety specjalizuje sie w obuwiu męskim:( Z damskich znam: Agę Prus i p. Brunona.

Czy mozecie jeszcze kogos polecić? Najchetniej w Warszawie...

Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Niestety Januszewicz nie robi już damskich butów a Hiheel robi na bazie standardowych kopyt.

Pozostał tylko Kielman, który jest najdroższy w Warszawie:(

Jak nie Warszawa to może inne rejony? Jak cos komuś wpadnie do głowy to uprzejma prośba o info.

• 1 month later...

od czasu do czasu mnie się zdarza robić szpilki... teraz jestem w trakcie robienia szpilek slubnych lakierownych w kolorze malinowym i robię je razem z konkrenym kopytem dokładnie pod stopę, gdyż klientka ma numer 41 i bardzo waską stopę, więc potrzeba jest pilna ;) zapraszam na priv lub maila arya2411@o2.pl pogadamy sobie, napiszesz mi swoje życzenia ;) mieszkam w Skarżysku Kamiennej to jest pod kielcami w strone warszawy po trasie ;)

Edited by veer-singh

• 6 months later...

Ciekawi mnie czy ostatecznie zdecydowałaś się na jakiś konkretny adres i jeżeli tak to napisz szczegóły co z wykonaniem,jakością- to może przydać się również innym osobom na forum.

• 3 weeks later...

od czasu do czasu mnie się zdarza robić szpilki... teraz jestem w trakcie robienia szpilek slubnych lakierownych w kolorze malinowym i robię je razem z konkrenym kopytem dokładnie pod stopę, gdyż klientka ma numer 41 i bardzo waską stopę, więc potrzeba jest pilna ;) zapraszam na priv lub maila arya2411@o2.pl pogadamy sobie, napiszesz mi swoje życzenia ;) mieszkam w Skarżysku Kamiennej to jest pod kielcami w strone warszawy po trasie ;)

Czy temat jest nadal aktualny? Jeżeli tak serdecznie poroszę o kontakt ewa.lyczko@gmail.com