ewalyczko Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Witam serdecznie, Poszukuję szewca, który wykonuje szpilki (mogą być na słupku i podsuwce) na miarę. Nie chodzi mi tylko o wykonanie butów ręcznie, ale także o wykonanie do ich produkcji kopyta, konkretnie przygotowanego pod wymiary mojej stopy. Wiekszość szewców niestety specjalizuje sie w obuwiu męskim:( Z damskich znam: Agę Prus i p. Brunona. Czy mozecie jeszcze kogos polecić? Najchetniej w Warszawie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Dobry wieczór Na pewno: http://kielman.pl http://januszkiewicz.chmielna.waw.pl Nie wiem jak u Grześka jest na dziś (można pytać): http://hiheel.eu Więcej grzechów nie pamiętam, ale jak sobie przypomnę ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalyczko Posted January 22, 2014 Author Report Share Posted January 22, 2014 Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Niestety Januszewicz nie robi już damskich butów a Hiheel robi na bazie standardowych kopyt. Pozostał tylko Kielman, który jest najdroższy w Warszawie:( Jak nie Warszawa to może inne rejony? Jak cos komuś wpadnie do głowy to uprzejma prośba o info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) od czasu do czasu mnie się zdarza robić szpilki... teraz jestem w trakcie robienia szpilek slubnych lakierownych w kolorze malinowym i robię je razem z konkrenym kopytem dokładnie pod stopę, gdyż klientka ma numer 41 i bardzo waską stopę, więc potrzeba jest pilna zapraszam na priv lub maila arya2411@o2.pl pogadamy sobie, napiszesz mi swoje życzenia mieszkam w Skarżysku Kamiennej to jest pod kielcami w strone warszawy po trasie Edited March 8, 2014 by veer-singh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butybuk Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Ciekawi mnie czy ostatecznie zdecydowałaś się na jakiś konkretny adres i jeżeli tak to napisz szczegóły co z wykonaniem,jakością- to może przydać się również innym osobom na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alibaba Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 rownież mnie ciekawi jak to wszystko wyszło oraz jaki koszt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalyczko Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 Z różnych powodów temat musiała porzucić Ostatnio napisałam maila do VIP Leather, ale pozostał bez odpowiedzi Spróbuję jakoś się z Panem skontaktować i dam znac jak wyszło. Wszytstkie pracownie w Warszawie odpuszczam, bo musiałabym wydać min 1700zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalyczko Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 od czasu do czasu mnie się zdarza robić szpilki... teraz jestem w trakcie robienia szpilek slubnych lakierownych w kolorze malinowym i robię je razem z konkrenym kopytem dokładnie pod stopę, gdyż klientka ma numer 41 i bardzo waską stopę, więc potrzeba jest pilna zapraszam na priv lub maila arya2411@o2.pl pogadamy sobie, napiszesz mi swoje życzenia mieszkam w Skarżysku Kamiennej to jest pod kielcami w strone warszawy po trasie Czy temat jest nadal aktualny? Jeżeli tak serdecznie poroszę o kontakt ewa.lyczko@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts