BlueGun Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Witam Taką skórzaną (?) torbę jak na fotkach , wychaczyłem w lumpeksie. Za równowartośc trzech piw Tylko takie pytanie teraz... No bo kurka wodna nie znam się. Wklejam fotki uszkodzeń torby (męskiej / damskiej / obupłciowej ???) To prawdziwa skóra czy jakaś sztuczna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 To prawdziwa skóra , otarcia łatwo zregenerujesz , przetarcia gorzej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueGun Posted December 17, 2013 Author Report Share Posted December 17, 2013 Dzięki. W sumie wziąłem bo tania , fajnie wygląda i wnętrze jest fajnie wykończone i solidnie rozbudowane (przegródki , schowki etc.) Najpierw dopasuję jakiś pasek na ramię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 mnie tez się wydaje że skóra, jakby sztuczne byo, to pod otarciami wychodziłoby cos jak płótno/materiał, do którego doklejona jest wierzchnia warstwa "lica" jak chcesz ją zregenerować, to zapewne @nie_problem się tu zaraz odezwie i naprowadzi Cię, bo on tu jest znawca od beznadziejnych przypadków, otarć, przetarć, czyli w skróce jak z g.ówna bata ukręcić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Odtłuścić, a dalej: Renovating Cream na głębsze uszkodzenia Juvacuir na płytkie, ale powierzchniowo większe Coś jak tu, tylko trochę inaczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts