veer-singh Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 przyszły do mnie w piątek zwłoki, tu i ówdzie wiszą troki rozklejone, zmarnowane, rzecze pani: "pomóz panie!" to się łukasz chycił butków poświęcił kilka minutków wziął w obroty spartaczone, oddał ładne, odnowione pani przyszła, się uśmiechła z ulgą patrząc se odetchła wzięła butki, dała kasę, mówi: "wpadnę tutaj czasem" a ja myślę co ten tommy taką szmirę z butów robi.............? (!) a tutaj relacja tak wyglądały przed naprawą odprucie pasków, jedyne mądre rozwiązanie klejenie obydwu warstw szycie na płasko szycie ręczne do spodów no i tak to wyjszło P.S. już mogli poswięcić chwilę i zszyć te paski w trakcie produkcji, naprawdę... ale w sumie, to nie miałbym co robić wtedy pozdrówencje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 przyszły do mnie w piątek zwłoki, tu i ówdzie wiszą troki rozklejone, zmarnowane, rzecze pani: "pomóz panie!" to się łukasz chycił butków poświęcił kilka minutków wziął w obroty spartaczone, oddał ładne, odnowione pani przyszła, się uśmiechła z ulgą patrząc se odetchła wzięła butki, dała kasę, mówi: "wpadnę tutaj czasem" a ja myślę co ten tommy taką szmirę z butów robi.............? (!) :lol: :rofl: Zrobił Szewczyk Pani buty, Trzeźwy był, czy trochę skuty? Wierszem rzucił, nie przysmucił. Nikt się z nim nie będzie kłócił. Pani poszła wniebowzięta, Choć nie była wcale święta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts