krzysiub1 Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Witam . Jeżeli coś gdzieś źle napisałem to z góry przepraszam bo jestem nowy na tym forum . Mam takie pytanie . Nie dawno zamówiłem z allegro Białe buty Vansy . Wszystko było ok . Założyłem je tylko raz na nogi , i bardzo intensywnie zaczeły się brudzić . Zaczęły się robić takie czarne zamazy ( jakby paski ) , które ciężko jest zmyć ponieważ buty są z materiały tekstylia . Na początku próbowałem to jakoś zmyć to cIepła woda + gąbka +mydło. Jednak jak próbowałem to umyć to został po tym ślad . Tak jak by zasechł . Wrzuciłem buty do pralki 30 stopni , pranie delikatne . Ładnie wszystko się wyprało tyle że plamy są dalej i gdzie niegdzie są małe żółte plamki . I mam takie pytanie , czy można coś z tym zrobić ? Reklamacja , zwrot albo jakies specjalne preparaty do czyszczenia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Cześć. Zrób kilka fotek i pokaż jak to wygląda. Butów generalnie nie należy prać w pralce i producenci często informują o tym na ulotkach. Wydaje mi się, że reklamowanie butów ze względu na zabrudzenia może być ciężką sprawą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts