HryneK Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Poszukuję specjalisty z Trójmiasta lub okolic, który podejmie się wymiany skórzanej podeszwy szytej metodą Goodyear. Możecie kogoś polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HryneK Posted May 9, 2013 Author Report Share Posted May 9, 2013 OK, skoro nie w Trójmieście, to kto w Polsce robi takie rzeczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 bardzo ci się z tym śpieszy? w niedługim lub długim czasie (nie potrafię dokładnie określi) zrobisz to u mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Mam wrażenie, że na dziś w ogóle tylko Stolica pozostała Czy ktoś mnie oświeci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Może dlatego że tu są fachowcy inwestujący nie tylko w sprzęt ale i wiedzę ? wiem że na forum są zakłady dysponujące odpowiednim sprzętem by to zrobić, widać albo są zarobieni albo nie wiedzą jak go użyć. ja na razie jestem na etapie gromadzenia narzędzi by to zrobić, niestety koszta są z kosmosu, ale liczę że uda mi się nabyć coś za środki które mam , jak tylko się uda zaraz dam znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Myślę, że zapotrzebowanie jest i będzie coraz większe. Jeżeli uda Ci się zaoferować wysyłkową usługę w rozsądnej cenie, będziesz prawdopodobnie pierwszym tego typu punktem w Polsce - potencjalnych klientów jest sporo. Życzę realizacji planu. Byłoby miodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 ty to mówisz z pełną odpowiedzialnością??? bo jak tak to sprzedam samochód i kupię maszynę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Decyzje to sobie sam podejmuj W razie wtopy samochodu nie odkupię Nie znam natomiast dziś miejsca, do którego można podesłać buty szyte metodą Goodyear Welted w celu wymiany podeszwy. W W-wie zrobi to pewnie Kielman, Januszkiewicz, Kurkus, Wielądek, Kamiński ... ale o ile mi wiadomo, żaden z nich nie oferuje usług internetowo-wysyłkowych. Zapewne można zadzwonić i się dogadać, ale ludzie nie od dziś pytają gdzie poza Stolicą można to zrobić, więc dostępna usługa drogą wysyłkową moim zdaniem może trafić na podatny grunt. Swego czasu podpytywałem kolegę Krizg77, ale odparł że butami szytymi metodą GW się nie zajmuje i nie podejmie się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 no to jadę jutro sprzedac samochód a w niedzielę do Berlina od poniedziałku czekam na zlecenia samochód żony więc jak nie wypali to będziesz miał kłopot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Kłopoty to moja specjalność hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 od poniedziałku czekam na zlecenia Poniedziałek i jest pierwszy potencjalny klient: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/871-renowacja-i-naprawa-obuwia/?p=97568 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 A co wy nie słyszeli o szewskim poniedziałku?. Kwinto jaki sprzęt ? przecież to się robi ręcznie,szpilorek,nóż ,dratwa ,wosk, młotek, a to nie są kosmiczne ceny, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 A tu proszę przykład Jakaś szlifierka jest w każdym warsztacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 nie no jasne można i ręcznie tylko kto wtedy zapłaci za to? sprzęt zamówiony, będzie za około 2 tygodnie, ta cena z wymianę 350 + 150 za fleki bardzo mi się podoba u mnie będzie sporo taniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HryneK Posted May 14, 2013 Author Report Share Posted May 14, 2013 sprzęt zamówiony, będzie za około 2 tygodnie, ta cena z wymianę 350 + 150 za fleki bardzo mi się podoba u mnie będzie sporo taniej Myślałem, że żartujesz z tą sprzedażą samochodu i kupnem maszyny :-) Już mnie możesz liczyć jako klienta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts