what_ Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Dzień dobry, Nie wiem czy to dobry dział, ale mam taką nadzieję. ;-) Poszukuję zakładu szewskiego w Krakowie, gdzie z czystym sumieniem można oddać parę relatywnie porządnych skórzanych butów ( ;-) ) do solidnej renowacji cholewek i wymiany podeszew (konstrukcja Goodyear). Czy takie miejsce istnieje? Dziękuję z góry za rekomendacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Może ten Pan dałby radę: Jerzy Bukowski Szewc ul. Sławkowska 11 Kraków ... ale ktoś mi wspominał, że niestety zakończył działalność (informacja niepotwierdzona). Nie wiem czy nie pozostanie Stolica jednak ... zerknij tu: http://www.wbutach.p...te-na-miare-pl/ pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
what_ Posted April 30, 2013 Author Report Share Posted April 30, 2013 Niestety z mojej strony potwierdzona. Byłem tam w zeszłym tygodniu - zastałem pustą witrynę i panie ze sklepu obok z informacją, że "szewca już nie ma, zamknął zakład w marcu". Dziękuję za stołeczne namiary. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Dzięki za info. Wielka szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts