Jump to content

Shoe Cream Tarrago vs SAPHIR Pommadier

Łukasz
 Share

Recommended Posts

SAPHIR

http://multirenowacja.pl/saphir-50ml-krem-do-obuwia-butow.html

Tarrago

http://multirenowacja.pl/shoe-cream.html

Chcę zrobić zamówienie na multirenowacji, potrzebuję zamówić 6 różnych kolorów, więc różnica w cenie będzie już duża.

Moje pytanie brzmi czy różnica między tymi produktami jest aż tak widoczna aby płacić 2 razy tyle?

Hiszpański Shoe Cream Tarrago wyróżnia się jakością i właściwościami na polskim rynku, ale Saphir Pommadier Cream to już najwyższa półka światowa. Nie bez powodu tych właśnie produktów używa większość firm i rzemieślników-artystów tworzących buty bespoke - John Lobb, Louis Vuitton, Burberry, Sebago, Berluti, Weston, Corthay ... Od nas Kielman czy Wielądek ... No generalnie autorytety, które nie ulegają lobby wielkich koncernów. Tarrago nadal produkowane jest w Hiszpani, Saphir we Francji na bazie naturalnych, najwyższej jakości składników. Współpraca i ciągłe badania z najlepszymi znawcami w branży przynoszą efekty (KILKA PRZYKŁADÓW). Która marka może poszczycić się takim dorobkiem?

Wracając do zapytania - proponuję wziąć kilka kolorów z jednego produktu, kilka z drugiego. To nieco inne kremy. Saphir Pommadier ma o wiele wyższe właściwości natłuszczające, nawilżające - prawdopodobnie nie ma na rynku innego kremu o podobnej konsystencji i charakterystyce. Natłuszcza skórę do tego stopnia, że często nie ma sensu stosować tłuszczu do skór, co w przypadku innych kremów nie jest standardem.

pozdrawiam

Kupiłem na razie Tarrago,

Jestem już po pierwszym użyciu (co prawda na butach z "ekoskóry) i efekt jest bardzo fajny, wszystkie drobne ryski i obtarcia znikły.

Wieczorem zabiorę się za skórzane kozaczki dziewczyny (czarne i brązowe) więc wtedy będę mógł napisać coś więcej jak środek oddziałuje na skórę. Porobię też jakieś foto.