Igor Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 witam mam stare buty zamszowe, mają juz kilka lat i nie jest to super firma ale jak to czasem bywa poprostu się lubi buty i już. wpadłem na pomysł czytając forum że zmienie kolor albo odświerze ten kolor który jest czyli brąz. no i mam pytanie czy przy takim kolorze da się zmienić np na granat zielony czy w gre wchodzi tylko odświerzenie brązowgo koloru. Daje też zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Generalnie granat czy zieleń powinny wyjść, tyle że dość ciemne Zerknij tu: http://mr-vintage.bl...loru-butow.html Efekt powinien być stosunkowo podobny. Edit: Stosuj prawidła, albo chociaż gazety do wypchania tych butów W trakcie malowania, też je dobrze wypełnij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts