nie_problem Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Taka ciekawostka ... bo w pierwszym momencie już się podpaliłem, że Adidas zaczął produkować w Niemczech ... ale to nie do końca tak, jeżeli już się spojrzy na wszywkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 nie wiem, ale wychodzi na to że tam wykonali projekt i zrobili a adik dalej normalnie leci. Wiadomo każdy mówi że adidas produkuje w każdy kraju, jakoś nie wierze a takie bajki. Jednak jak jest nie wiem, i nie wiem czy ktoś wie ? może wy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 Wszystkie potęgi obuwnicze produkują na wschodzie. To norma. Fabryki powstają tam, gdzie mniej płaci się pracownikom - przede wszystkim Chiny. W mojej ocenie dziś nie istotne jest gdzie powstał projekt i design Pewnie w czyjejś głowie, a w jakim zakątku świata to było ... to kogo to właściwie? Gdyby były wykonane, wyprodukowane w Niemczech to już bym się zdziwił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Zgadzam się,wystarczy tylko trochę poszukać lub poczytać metkę,nie tylko Adidas ale i Nike mają naszywke made in China lub Tajwan. Jak wspomniał Przedmówca: koncerny produkują na wschodzie ze względu na niższe koszty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts