Guest marakesch Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Na tak szacownym forum zabrakło mi niezwykle dynamicznie rozwijającej się kategorii obuwia do łóżka:) Bo gdzie jest napisane, że buty muszą służyć wyłącznie do chodzenia, mogą być również elementem kunsztownego ars amandi. Tak się złożyło, że obuwie to debiutowało przed laty w filrmach dla dorosłych, a stamtąd przeniosło się do sypialni bardziej ustatkowanych par. Mowa oczywiście o wszelkiego rodzaju butach na koturnach, ekstremalnych spzilkach, wysokich, gumowych "klapkach" i wielu innych. Ogólnie bardzo mi się to obuwie podoba i uważam, że trzeba promować takie rozwiązania. Enjoy! Poniżej kilka co ciekawszych kąsków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 No ja nie wiem czy bezpiecznie będzie rozwijać ten wątek ... ale spróbujmy haha A czy glany w takich okolicznościach byłyby nie na miejscu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 W te czarne sama z chęcią bym wskoczyła, ale niestety nie mam dla kogo . . . ;( Dodatkowo pewnie takie buciki to drogie są, co? Ze względu na to, że większość osób na tym forum to panowie, uważam, że ten temat może Nas wszystkich ściągnąć na złą drogę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ja nie masz dla kogo? Zrób to dla nas, strzel fotkę ... i my już ocenimy, czy się nadają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Najpierw musiałabym mieć takie buty Później musiałabym mieć aparat i odwagę by je zrobić i do Was podesłać. No ale dziękuję za propozycje i Wasze dobre serce Panowie :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lolo Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Tak ogólnie rzecz biorąc to trzeba mieć w ogóle odwagę,aby móc założyć takie buty i w dodatku wejść w nich do łóżka. Bo sam zakup to prosta sprawa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buciki Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 problemu z kupem nie będzie , gorzej z wejściem do łóźka . Najbardziej mnie ciekawi co by powiedział mąź do źony w takiej sytuacji ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts