Michaił Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Witam chciałem wam pokazać efekty jakie uzyskałem podczas czyszczenia kremowania i pastowania moich butów. Jeżeli coś nie jest dobrze zrobione napiszcie a następny razem zrobię to lepiej. Przed: Po: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Różnica widoczna, ale mam wrażenie, że tych przetarć można pozbyć się całkiem. Czy używałeś tylko Renomatu, kremu i pasty? Na takie przetarcia najlepszy byłyby Saphir Juvacuir, albo Saphir Renovating Cream Przykład zastosowania: http://www.wbutach.pl/topic/923-multi-renowacja-zniszczonych-adidasow/ pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaił Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 to wiem co będę zamawiał następnym razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Mam takie buty (chodzę na miasto) takie do śmigania. Może powiesz mi jak o nie zadbać. Nie wiem, jakim cudem, ale ktoś w domu mi je uprał. Kolor tej skóry (pomarańcz) zrobił się taki (wyblakły) i lekkie plamki jak by rożku, czy czegoś... Wybielałe takie. Tak samo z resztą(wszywek) na butach wszystkie straciły w jakimś procencie swój naturalny kolor. No a ja tak dbałem o te buty. Jednak ktoś mi je wyprał w pralce;/ Czy da się coś zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Zlepek skór, zatem łatwo nie ma Chyba trzeba uciekać w środki bezbarwne. Czyszczenie i zamszu i licówki - Universal Cleaner Tarrago Renowacja zamszu i nubuku - Suede Renovator Tarrago Krem do licówki - Shoe Cream Tarrago Zabezpieczenie przed wilgocią, zabrudzeniami - Nano Protector TARRAGO To chyba taki kompletny program naprawczy pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts