krzychu Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Co sądzicie o tych bucikach dla fanów star warsow takich jak ja ^^? http://www.kissmykicks.pl/product-pol-4466-SUPRA-Skytop-II-TUF-CUSTOM.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Dla fanów filmu zapewne gratka, ale czy nie reklamujesz tu przypadkiem sklepu, do którego linki wklejasz? Dla zainteresowanych reklamą, mamy osobny dział, w którym można legalnie promować swój sklep po kontakcie i ustaleniach z administracją forum. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SportowiecPL Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 reklama. No buty jak buty, z lekka komiczne, wolę styl, wygodę jakość.Tutaj tego nie ma przynajmniej dla mnie. Nie wiem jak inni.Jednak nie ma w nich nic pewnie co daje wygodę, jakość także. Jedynie wygląd bohaterów filmu, filmów. To jedynie przykuwa uwagę tych butów i nazwa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts