askod7 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Witam, Po wczorajszym graniu na boisku sztucznym, w moich Nike Elastico Pro, zauważyłem przetarcia od zewnętrznej strony prawego i lewego buta.. macie pomysł co z tym zrobić, żeby te przetarcie nie powiększyły się i nie przekształciły się w dziury :/???????? Zdjęcia w załączniku. HELP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Jeżeli to syntetyk, to wydaje mi się, że za wiele się nie da zrobić, ale może któryś z szewców nas tutaj zaraz wyprostuje. Generalnie na uszkodzenia mechaniczne tego typu niewiele jest chyba rad. Na skórze, można próbować odtworzyć wykończenie - ale to też zależy od głębokości "ran", Przychodzi mi do głowy jeszcze łatka, ale ucierpi estetyka. No chyba nie pomogłem, ale poczekajmy na mądrzejsze sugestie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts