Ahillson Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Witam. Wczorajszego dnia udałem się na ognisko i po powrocie w świetle odrazu zwrociłem uwagę na moje upaćkane buty, są to Vansy, na przodzie (materiale) ubrudziłem je sam nawet nie wiem z czego smoły, spalonego patyka przez co jest mocna widoczna czarna plama. Przeszukałem pewne strony i niektórzy polecają zmywacz do paznokci mi niestety nie pomógł może dlatego, że buty są ledwo co z prania wyciągnięte. Podobno terpentyna dobra? Miał ktoś podobny problem i wie czym wyczyścić taką plamę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Witaj, Zrób kilka fotek, wklej je tutaj. Zobaczymy jak to wygląda i może będzie łatwiej. Tak po omacku ciężko coś konkretnie radzić. Są cleanery do tekstyliów, ale czy przypadkiem materiał nie został spalony/stopiony? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts